pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
29 Eylül 2022 Perşembe - 16:12

EMIRATES SKYTRAX’TAN ÜÇ ÖDÜL KAZANDI

Havayolu, her kabin sınıfına yatırım yapmaya ve yolcularına daha iyi deneyimler sunmaya olan kararlılığını yansıtarak, Ekonomi Class kategorisinde büyük bir ödül kazandı. Emirates, arka arkaya 17. kez Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence ödülünü kazandı.

EMIRATES SKYTRAX’TAN ÜÇ ÖDÜL KAZANDI

Emirates, Skytrax World Airline Awards 2022'de, Dünyanın En İyi Ekonomi Class, Dünyanın En İyi Ekonomi Class İkram Hizmetleri ve art arda 17. kez Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi dahil olmak üzere toplam üç ödül kazandı. Ödüller, havayolunun, Ekonomi Class geniş kabinleri, özenle hazırlanmış menüleri, eşsiz uçak içi eğlence seçenekleri, çocuklar için düşünülmüş olanakları, Emirates’in gökyüzündeki en iyi yolcu deneyimini sunma kararlılığının bir kanıtı.

Maliyet düşürmenin norm haline geldiği bir dönemde Emirates, her kabin sınıfında ürün ve hizmet stratejisini daha da yükseltmek için uzun vadeli yatırımlar yapıyor.

Skytrax'tan gelen ödüller, havayolunun uçak içi yolcu deneyimini geliştirmek için 2 milyar ABD dolarının üzerinde yatırım yaptığını duyurmasının ardından geldi. Bu, yakında havayolunun en yeni iç konseptlerini sergileyecek 120 uçağı kapsayan havacılık tarihinin en büyük güçlendirme projelerinden birini, yeni bir misafirperverlik odaklı hizmet sunum modelini ve bu yıldan itibaren tüm kabinlerde sınıfının en iyisi ürün geliştirmelerini içeriyor.

Emirates ayrıca Thales ile yeni nesil uçak içi eğlence sistemlerine 350 milyon ABD dolarının üzerinde yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırım, yolcuların A350 uçak filosundaki yüksek teknoloji özelliklerini ve havayolunun yüksek çözünürlüklü ekranlarında 5.000 kanaldan oluşan devasa eğlence kütüphanesinin keyfini sürmeleri için gerçekleşecek.

Emirates Ekonomi Class'ta uçan yolcular, havayolunun 130 seyahat noktasını kapsayan güçlü ağında nereye seyahat etmeyi seçerlerse seçsinler, bölgesel ve mevsimsel tatlarla zenginleştirilmiş, doyurucu ana yemekler, yan yemekler ve seyahat noktalarından ilham alan leziz tatlı menüsünü dört gözle bekleyebilirler. Emirates ayrıca Diwali, Noel, Ramazan, Kurban Bayramı, Yılbaşı ve daha yakın zamanlarda Oktoberfest ve Onam gibi etkinlikler için özel yemekler sunarak dünyanın dört bir yanından gelen eşsiz kültürleri ve gelenekleri kutlamaktan gurur duyuyor.

Emirates, gökyüzündeki en kapsamlı ve son teknoloji eğlence ve iletişim hizmetlerinden birini sunuyor. Skytrax tarafından bu yıl 17. kez ödüllendirilen uçak içi eğlence sistemi ice, 4.000 saat film ve TV, 3.500 saate yakın müzik ve podcast ile 5.000'den fazla eğlence kanalı sunuyor. Yolcular ayrıca 40 dilde içerik seçebiliyorlar. Eğlenceye ek olarak, Emirates ice, aşağıdakiler gibi bir dizi kullanışlı özellik sunuyor: uçuş durumunu kontrol etme; kalkış ve iniş sırasında uçağın burnuna, kuyruğuna ve göbeğine sabitlenmiş kameralardan gerçek zamanlı gökyüzü görüntüsü; Emirates RED; dünyanın ilk uçak içi TV alışveriş kanalı ve CANLI TV.

ice ayrıca, önümüzdeki aylarda eklenecek 15 şov ile 135 saatten fazla popüler Arapça içerikle Shahid'den özel programlama sunan tek uçak içi eğlence sistemi. Emirates, aynı zamanda HBO Max ile bölgede ortak olan ilk havayolu oldu.

Emirates'in uçak içi ürün deneyimi, havayolunun 130'dan fazla milliyetten oluşan çok uluslu kabin ekibi tarafından tamamlanıyor. Halihazırda en iyi uçak içi hizmeti sağlama konusunda eğitim almış olan kabin ekibi üyeleri, Ecole hôtelière de Lausanne ile ortaklaşa tasarlanan titiz bir eğitim programı aracılığıyla konukseverlik deneyimlerini daha da üst düzeye çıkarıyor. En son program, servis hizmetini oluşturan dört temel konuya hâkim olmaya odaklanmıştır: Mükemmellik, Dikkat, Yenilik ve Tutku.

Yolcu deneyiminde köklü değişiklikler yapmak, yalnızca yolcular için değil, dünya için de büyük fark yaratan küçük dokunuşları içerir. Ekonomi Class yolcuları, %100 geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış, sıcak ve yumuşak sürdürülebilir battaniyelere sarılabilirler. Havayolu ayrıca, belirli uzun mesafeli uçuşlarda Ekonomi Class yolcularına gezegenimizin geleceğini korumak için gereken dengenin bir hatırlatıcısı olarak dört elementi (ateş, su, toprak ve hava) temsil edecek şekilde yeniden tasarlanmış ve sürdürülebilir bir şekilde yapılmış seyahat kitlerini sunuyor. Seyahat kitini çoraplar, uyku bandı, diş fırçası ve diş macununun yanı sıra kitap ayracı oluşturuyor, ürünler çevre dostu malzemelerden yapılmıştır ve doğal toprak tonlarındadır.

Tüm uçuş sınıflarında seyahat eden küçük yolcular, sırt çantaları, battaniyeler, çeşitli 'fly with me' bel çantaları ve özel peluş oyuncaklar, ve ile vakit geçirebilirler. Tüm çocuk eşya ve oyuncakları, içki şişeleri de dahil olmak üzere bilinçli olarak %100 geri dönüştürülmüş ham maddelerden yapılmış ve sallanan etiketlerde, geri dönüştürülmüş karton üzerine basılmış, toksik olmayan soya bazlı mürekkep kullanıldı.

 
DHMİ'NİN PROJESİ AVRUPA’DA YARI FİNALDE
 
EKŞİ THY KABİN EKİPLERİNE NE SÖZÜ VERDİ?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHMİ'NİN PROJESİ AVRUPA’DA YARI FİNALDE
DHMİ tarafından hayata geçirilen ‘E-Doğrudan Temin’ projesi, Avrupa Komisyonu ...
BOEING’İN 100’NCÜ B737-800 KARGO UÇAĞI
Boeing, yüzüncü 737-800 dönüştürülmüş kargo uçağını AerCap’e teslim etti. ...
CORENDON UÇAĞI İKİ KEZ KALKIŞ İPTAL ETTİ
Corendon Hava Yolları uçağı Almanya’nın Münih Havalimanı’nda kalkış için ...
 
SABİHA GÖKÇEN’LE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılan ikinci ...
YILDIRIM İSABET ETTİ
Easyjet Hava Yolları’nın A320 uçağına yıldırım isabet etti. Uçak büyük tehlike atlattı...
AVRUPA’DA BİRİNCİLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
İstanbul Havalimanı günlük 1286 uçuşla Avrupa havalimanları arasındaki birinciliğini korudu
 
SOUTHWIND AIRLINES TAV GÜVENLİĞE EMANET
Dünyanın önde gelen havacılık şirketlerine Uçak Özel Güvenlik hizmeti ...
TAV İŞLETME HİZMETLERİ’NE SKYTRAX'TEN ÖDÜL
19 ülkede işlettiği 80’e yakın yolcu salonu ile sektörün liderleri arasında ...
2 EKİM PAZAR GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası