pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
20 Nisan 2022 Çarşamba - 14:31

EMIRATES DÖRT NOKTAYA YENİDEN UÇACAK

Emirates Havayolları, Bali, Londra Stansted, Rio de Janeiro ve Buenos Aires’e uçuşların yeniden başlayacağını duyurdu. Havayolu ayrıca pazardaki talebi karşılamak için Nijerya, Mauritius ve Singapur’a yolcu seferlerini artırdı.

EMIRATES DÖRT NOKTAYA YENİDEN UÇACAK

Emirates; Bali (1 Mayıs), Londra Stansted (1 Ağustos), Rio de Janeiro (2 Kasım) ve Buenos Aires (2 Kasım) dahil dört seyahat noktasına seferlerini yeniden başlatarak global operasyonlarına hız vereceğini duyurdu. Havayolu ayrıca pazardaki talebi karşılamak için Nijerya, Mauritius ve Singapur’a uçuş seferlerini de artıracağını açıkladı.

Emirates Bali, Londra Stansted, Rio de Janeiro ve Buenos Aires’e geri dönüyor

Tüm dünyada seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle birlikte, Emirates seyahat talebini karşılamak adına global uçuş ağını eski haline getirmek ve genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Emirates, 1 Mayıs 2022’den itibaren iki sınıflı Boeing 777-300ER uçağıyla Bali’ye haftada beş uçuş gerçekleştirecek. Havayolu ayrıca 1 Temmuz 2022’den itibaren seferlerini artırarak ada ülkesine her gün uçuş gerçekleştirecek. Bali, büyüleyici dağları, eşsiz plajları ve kültürel cazibesiyle dünyanın önde gelen turistik seyahat noktalarından biri olarak görülüyor.

Emirates, 1 Ağustos 2022’den itibaren Londra Stansted’e seferlerini yeniden başlatarak haftada beş uçuş gerçekleştirecek. Bu uçuşlarda Emirates’in “Ezber Bozan” First Class ürünlü Boeing 777-300ER uçağı kullanılacak. Havayolu, 1 Eylül’den itibaren ise seferlerini artırarak her gün uçuş gerçekleştirecek. 

Emirates, Ekim 2022’ye kadar Londra Heathrow’a günde altı sefer; Gatwick’e A380 ile günde iki sefer; ikisi A380 ile gerçekleştirilmek üzere Manchester’a günde üç sefer (1 Ekim 2022’den itibaren); Birmingham’a günde iki sefer; Newcastle’a haftada beş sefer (beşinci uçuş 1 Temmuz 2022’den itibaren başlayacak) ve Glasgow’a günde bir sefer olmak üzere Birleşik Krallık’a haftada 110 seferle hizmet verecek.

Havayolu, 2 Kasım 2022’den itibaren Boeing 777-300ER ile Rio de Janeiro üzerinden Buenos Aires’e haftada dört uçuş gerçekleştirerek Arjantin ve Brezilya’dan seyahat eden yolcularına Ortadoğu, Afrika ve Asya’daki popüler iş ve tatil noktalarına doğrudan uçuş imkânı sunacak. Emirates, 1 Şubat 2023’ten itibaren operasyonlarına hız vererek her gün sefer gerçekleştirecek ve yolcularına seyahatlerini planlarken daha fazla kolaylık, seçenek ve esneklik sunacak.

Nijerya, Mauritius ve Singapur seferleri artıyor

Emirates, 1 Temmuz 2022’den itibaren Lagos’a seferlerini artırarak haftada 11 uçuş gerçekleştirecek. Havayolu, 1 Eylül 2022’den itibaren Nijerya’daki şehre seferlerini artırarak günde iki uçuş gerçekleştirecek ve böylece seferlerini pandemi öncesi seviyeye geri getirecek. Emirates, Nijerya’nın başkenti Abuja’ya seferlerini de artırarak 1 Mayıs 2022’den itibaren haftada beş uçuş ve ardından 1 Eylül 2022’den itibaren günlük uçuş gerçekleştirecek.

Havayolu, artan talep doğrultusunda Haziran 2022 sonuna kadar Mauritius uçuşlarını günde bir seferden haftada dokuz sefere çıkaracak ve Temmuz 2022’den itibaren günde iki sefer gerçekleştirmeye başlayacak. Emirates’in aynı gün gerçekleştireceği ikinci sefer, yolcular için giriş kısıtlamalarını gevşeten Hint Okyanusu’ndaki seyahat noktasında turizme önemli katkıda bulunacak. Air Mauritius ile yapılan uçuş ortaklığı kapsamında, her iki havayolunun yolcuları Mauritius gidiş ve dönüşte daha fazla uçuş erişimi ile rahat bağlantı imkânından faydalanacaklar.

Havayolu ayrıca 23 Haziran 2022’den itibaren Singapur’a yolcu uçuşlarını da haftada yedi seferden haftada on dört sefere çıkaracak. Ek seferler, ülkenin uluslararası turistlere kapılarını yeniden açması ve seyahat kısıtlamalarını gevşetmesiyle birlikte artan seyahat talebini karşılayacak.

 
BİLAL EKŞİ’DEN MASKE AÇIKLAMASI
 
BAYKAR’DAN BAYRAKTAR DİHA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BİLAL EKŞİ’DEN MASKE AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçaklar içerisinde maske kullanılmasının ...
ROUTES WORLD 2023 İSTANBUL HAVALİMANI’NDA
Bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olma konumunu, altyapısı, teknolojisi ...
THY’DEN HUZUR HAKKI AÇIKLAMASI
Türk Hava Yolları(THY), geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu üyelerinin ...
 
EMIRATES EKONOMİ SINIFI AYRICALIKLARI
Emirates yolcuları binlerce kanal, uçak içi Wi-Fi ve bölgesel lezzetlerden ...
‘AKSUNGUR'A BAZ İSTASYONU ÖZELLİĞİ
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen İnsansız ...
RUS UÇAĞINDAN SIRA DIŞI ROTA
Ukrayna karşı başlattığı işgal hareketiyle bugüne kadar görülmemiş ağır ...
 
PEGASUS ZAFER SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı'na sefer düzenleyen şirketler arasına ...
AVRUPA BAŞKENTLERİNDEN ZAFER'E UÇACAK
Corendon Airlines, 23 Haziran 2022’de Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız ...
THY-GOL ORTAK UÇUŞLARA BAŞLIYOR
Türk Hava Yolları ve GOL ortak uçuşlara başlarken, sık uçan yolcu programı ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası