pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
HİTİT BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
HİTİT BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
CORENDON AIRLINES’TAN AÇIKLAMA
CORENDON AIRLINES’TAN AÇIKLAMA
7 Eylül 2023 Perşembe - 11:14

ÇELEBİ PLATINUM RİZE HAVALİMANI’NDA

Türkiye'nin ilk özel yer hizmeti şirketi Çelebi Havacılık, Rize Havalimanı’nda kişiye özel Çelebi Platinum hizmetini başlattı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de ve Türkiye’de toplamda 20 havalimanında sunulan Çelebi Platinum, birinci sınıf hizmet ve konfor sağlayarak yolculara daha keyifli bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlıyor.

ÇELEBİ PLATINUM RİZE HAVALİMANI’NDA

65 yıllık tecrübesiyle günümüzde 3 kıta, 5 ülke ve 40’tan fazla istasyonda hizmetlerini sürdüren Çelebi Havacılık, müşterilerinin global servis ihtiyaçlarını daha fazla noktada karşılayabilmek üzere operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket, 15 yıl önce başlattığı Çelebi Platinum ile bugün, Türkiye’de hizmet verdiği tüm istasyonlarda ve Budapeşte Havalimanı’nda yolculara kendilerini daha rahat ve ayrıcalıklı hissetmelerini sağlayan bir dizi premium hizmet sunuyor.

HANGİ HİZMETLER VAR?

Temel hizmetleri arasında karşılama ve uğurlama, apron, transit yolcu ve VIP transfer, bagaj taşıma, araç temini ve öncelikli check-in yer alan Çelebi Platinum, Rize Havalimanı’nda misafirlerinin hem havada hem yerde gereksinimlerini karşılayarak onlara sorunsuz ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatıyor.

Kişiye özel ayrıcalıklar sağlayan Çelebi Platinum hizmeti, yolcuların seyahatlerini eşsiz kılmak için özel eğitim alan personeller tarafından sunuluyor. Porter (bagaj taşıma) hizmeti, havalimanı tesislerinin her noktasında destek ve yardım sunma özelliğiyle Çelebi Havacılık’ın yer hizmetleri alanındaki uzmanlığını öne çıkarıyor. Çelebi Platinum’un, helikopter ve özel jet kiralamadan otel ve restoran rezervasyonuna, 7/24 müşteri desteğinden lounge (dinlenme salonu) hizmetlerine yolcu ihtiyaçlarını anında karşılayan çözümleri, Çelebi Havacılık’ın her alanda ayrıcalık sunma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

YILMAZ: HEYECAN DUYUYORUZ

Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz, “Rize Havalimanı’nda Çelebi Platinum hizmetini sunmaktan heyecan duyuyoruz. Amacımız, üst düzey kişiselleştirilmiş hizmet sağlayarak seyahat deneyimini yeniden tanımlamak. Her misafirimizin sorunsuz ve keyifli bir yolculuğu hak ettiğine inanıyoruz ve Çelebi Platinum hizmetimiz bunu sağlamak için tasarlandı” dedi.

TÜM YOLCULAR YARARLANABİLİYOR

Temmuz ayında Rize Havalimanı’nda misafirlere sunulmaya başlayan Çelebi Platinum, hizmet verdiği havalimanlarında seyahat standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Çelebi Platinum hizmetinden seyahat acenteleri ve otel müşterilerinin yanı sıra uçuş sınıfı gözetilmeksizin tüm yolcular yararlanabiliyor.

Rize Havalimanı’nda Çelebi Platinum hizmetlerinden faydalanmak isteyen yolcular, 0 549 833 83 29 numaralı hattı arayabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirler.

 
TOKYO-HANEDA’DAN ÜCRETSİZ OTOBÜS SERVİSİ BAŞLATTI
 
TAV'IN ÜÇ HAVALİMANINA HİZMET KALİTESİ ÖDÜLÜ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TOKYO-HANEDA’DAN ÜCRETSİZ OTOBÜS SERVİSİ BAŞLATTI
Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, 1 Eylül’den ...
AIRBUS THY’NİN YENİ SİPARİŞİNİ DUYURDU
Türk Hava Yolları’nın on adet Airbus A350-900 siparişi daha verdiğini ...
HÜRJET TÜRK YILDIZLARI İLE BİRLİKTE UÇTU
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NA YILDIRIM DÜŞTÜ
Dün gece İstanbul'un kuzey ilçelerini vuran sel sırasında İstanbul Havalimanı'nda ...
THYDEN 10 GENİŞ GÖVDELİ AIRBUS SİPARİŞİ
Türk Hava Yolları (THY), 2025-2027 yıllarında teslim alınmak üzere 10 ...
DHMİ VE İTÜ’DEN HAVACILIK ALANINDA İŞ BİRLİĞİ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve İstanbul Teknik Üniversitesi ...
 
THY'DEN UCUZ BİLET KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ...
F-4'ÜN YAKIT TANKININ DÜŞME ANI GÖRÜNTÜLENDİ
Ankara'da F-4 Phantom II savaş uçağının ‘drop tank’ olarak adlandırılan ...
FEDEX’TEN İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NA YENİ TESİS
İGA İstanbul Havalimanı ile FedEx Express Avrupa arasında yeni küresel ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası