pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
27 Ağustos 2021 Cuma - 15:46

AVRUPA GENELİNDE SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Emirates, uluslararası protokollerinin kolaylaştırılmasına ve yolcu talebindeki artışa da yanıt olarak, Avrupa ağı genelinde ek noktalara uçuşlarını yeniden başlatarak, seferlerini arttırıyor

AVRUPA GENELİNDE SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Uluslararası seyahate yönelik yolcu güveninin geri gelmesinin açık işaretleriyle birlikte, havayolu, yolcularının Dubai üzerinden geniş Avrupa ağıyla bağlantı kurmasını kolaylaştırmak için seferlerini ve kapasitesini artırmak üzere planlarını geliştiriyor.

Newcastle ile Birleşik Krallık’ta daha fazla bağlantı

Birleşik Krallık’ta, Emirates operasyonlarını artırmaya devam ediyor ve 15 Ekim’den itibaren Newcastle Havaalanı’na (NCL) uçuşları yeniden başlatarak İngiltere’nin kuzeydoğusundan Boeing 777-300ER uçağı ile haftada dört uçuş gerçekleştiriyor. İlk uçuş olan EK033, Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan (DXB) 14:30'da kalkacak ve 19:10'da Newcastle'a (NCL) varacak, EK034 uçuşu ise Newcastle'dan 21:10'da kalkacak ve ertesi gün 07:25'te Dubai'ye varacak.

Ekim sonuna kadar havayolu, en önemli küresel pazarlarından birindeki uçuşlarını kademeli olarak artırarak Birleşik Krallık’a haftalık 77 uçuş sunacak. Birleşik Krallık haftalık uçuşları; beş A380 seferiyle günde altı kez Londra Heathrow seferini, Manchester’a günde iki kez A380 seferini, Birmingham’a haftada 10 seferi, Glasgow’a günlük seferleri ve Newcastle’a haftada dört seferi içeriyor. Bu ayın başlarında BAE, Birleşik Krallık’ın seyahate ilişkin ‘kehribar’ listesine taşındı ve Dubai’den Birleşik Krallık’a gelen yolcuların artık hükümet onaylı bir otelde karantinada kalmaları gerekmiyor.

Birden çok Avrupa şehrine artan sefer sıklıkları

Yolcu talebindeki artışa yanıt veren Emirates, Birmingham, Barselona, Brüksel, Dublin, Hamburg, Londra, Lizbon, Madrid, Münih, Roma ve Zürih dahil olmak üzere 10’dan fazla Avrupa şehrine ilave uçuş ve kapasite artırımına yönelik planlarını da gündeme getirdi. Bu şehirlerin çoğuna günde bir veya daha fazla sefer yapılacak.

Emirates, Almanya’da 31 Ekim’e kadar haftada toplam 50 uçuşla Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Münih’te günlük uçuşların sıklıklarını artırarak iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularının popüler noktalara bağlanmalarını kolaylaştıracak. Düsseldorf ile Dubai ve Hamburg ile Dubai arasındaki uçuşlar da iki şehir arasında daha fazla kapasite sunmak için Emirates A380 ile gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın Ötesinde

Emirates, 1 Eylül’den itibaren Male ile Colombo arasında uçuşların yeniden başlaması dahil, küresel ağının diğer kısımlarında da uçuşların yeniden başlayacağını duyurdu. Bu da Maldivler’in turizm endüstrisini ve turizm için açılacak Sri Lanka’yı daha da destekleyecek. Emirates, Ekim ortasına kadar Male ile Dubai arasındaki seferlerini de günde dört uçuşa çıkaracak. Uçuş sıklığı artacak diğer noktalar arasında 28 Ağustos’tan itibaren haftada dört uçuşla Maskat ve 5 Ekim’den itibaren günlük uçuşların olacağı Sao Paulo yer alıyor.

Uluslararası sınırların yeniden açılmasıyla ve seyahat kısıtlamalarının azalmasıyla Emirates, ağını güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde genişletmeye devam ediyor. 120'den fazla uçuş noktasına hizmet vermeye yeniden başlamış olan havayolu, pandemi öncesi ağının %90'ına yakınını geri kazanmış bulunuyor. Emirates yolcuları, Dubai üzerinden, Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik'e rahat ve güvenli yolculukların keyfini çıkarabilirler.

 
CORENDON KIŞ SEZONUNDA DA HIZ KESMEYECEK
 
SUNEXPRESS YOLCU SAYISINI YÜZDE 43 ARTIRDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CORENDON KIŞ SEZONUNDA DA HIZ KESMEYECEK
Pandeminin devam eden etkilerine rağmen beklenenden daha iyi bir turizm ...
İÇ HAT UÇUŞLARINDA PCR TESTİ ZORUNLULUĞU
SunExpress Hava Yolları, salgın önlemleri kapsamında koronavirüs aşısı ...
ALTINCI AIRBUS A321LR AIR ASTANA'YA ULAŞTI
Air Astana'nın altıncı Airbus A321LR'ı bugün Almanya'nın Hamburg kentindeki ...
 
İGA İNSAN KAYNAKLARINA 8 ÖDÜL
İGA’nın İnsan Kaynakları Uygulamalarına Brandon Hall Group’tan 8 ödül
AŞI YAPTIRMAYANDAN 200 DOLAR EK SİGORTA KATKISI
ABD’li Delta Havayolları, Covid-19 aşısı yaptırmayan personelinden 200 ...
AFGANİSTAN'DAKİ TÜRK ASKERLERİ TAHLİYE EDİLİYOR
Bu sabah Afganistan'dan tahliye edilen Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerini ...
 
TÜRK ASKERLERİ THY UÇAĞI İLE DÖNÜYOR
Afganistan'dan tahliye edilen Türk askerleri, THY'nin uçağıyla Ankara'ya geliyor
THY LUANDA SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Türk Hava Yolları(THY), Angola’nın başkenti Luanda’ya seferlere başlıyor
PEGASUS 1000 BİLET HEDİYE EDECEK
Pegasus Hava Yolları, #Aşılıgüzel yarışmasına katılan bin yolcuya yurt içi bilet hediye edecek
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası