pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA SAHASI’NDA 'ARİFE GÜNÜ' REKORU
TÜRK HAVA SAHASI’NDA 'ARİFE GÜNÜ' REKORU
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
HAVALİMANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
HAVALİMANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
YURT DIŞI HARCI TAM 10 KAT ARTIRILIYOR MU?
YURT DIŞI HARCI TAM 10 KAT ARTIRILIYOR MU?
14 Şubat 2019 Perşembe - 14:09

AMADEUS VE QANTAS’TAN YENİ ANLAŞMA

Amadeus, Avustralya’nın ulusal havayolu Qantas ile Qantas Channel olarak adlandırılacak yeni bir dağıtım anlaşması imzaladı

AMADEUS VE QANTAS’TAN YENİ ANLAŞMA

Sektör geliştikçe havayolları da seyahat şirketleri ve gezginlere daha kişiselleştirilmiş teklifler sunmak için yeni çalışma yöntemleri geliştiriyorlar. Buna paralel olarak, Amadeus, Avustralya’nın ulusal havayolu Qantas ile Qantas Channel olarak adlandırılacak yeni bir dağıtım anlaşması imzaladı. Anlaşma 1 Ağustos 2019’da kullanıma açılacak.

Anlaşma, Qantas Channel anlaşması imzalayan Amadeus seyahat satıcılarının; seyahat rezervasyon, değişiklik ve iptal işlemlerini yaparken Amadeus sisteminin etkinliği ve hizmet kabiliyetinden faydalanabilmelerini sağlayacak. Aynı zamanda acentelerin erişebildiği havayolunun geniş ücret yelpazesine ve ürünlere (gelecekteki NDC içeriği dahil olmak üzere) ulaşmaya devam edebilecekler.

Qantas Channel anlaşması imzalayan Amadeus seyahat satıcıları havayolunun ücretlerine herhangi bir kanal ücreti olmadan erişebilecek. Qantas ve Amadeus NDC bağlamında yakın işbirliği içinde çalışıyor. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında, havayolu şirketi Qantas Dağıtım Platformunu (QDP) Amadeus’a bağlamak amacıyla Amadeus’un NDC-X programına katıldı. Bu, Amadeus Travel Platform’daki Qantas NDC içeriğine erişim sağlayacak. 

Havayolunun yeni dağıtım modeli üzerine değerlendirmelerde bulunan Qantas Müşteri Direktörü Vanessa Hudson, Qantas Channel’ı global olarak satış kanallarının kullanımına sunmak üzere Amadeus’la çalışmaktan memnun olduklarını belirterek; “Dijital ortam, ticari ortaklarımızla çalışma biçimimizi değiştirdi ve bu yeni Qantas Channel anlaşması ile eşleşen yeni teknolojimiz, karşılıklı müşterilerimiz için vizyonumuzu gerçekleştirme yolculuğunda bize destek olacak. Ticari ortaklarımızla yenilikler yapmaktan ve bu yeni teknolojinin faydalarını paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Amadeus Asya Pasifik, Havayolları Başkan Yardımcısı Cyril Tetaz da, “İşbirlikleri ilerlemenin temelidir. Qantas’ın BT ve dağıtım tedarikçisi olarak, havayolunun tüm temas noktalarında giderek daha da kişiselleştirilmiş deneyimler sunma stratejisini desteklemekten gurur duyuyoruz. Amadeus’un açık, iş birlikçi yaklaşımı ve seyahat platformumuzun sunduğu ölçek, etkinlik ve performans, değişen seyahat dünyasındaki havayollarımızı, seyahat satıcılarını ve onların yolcularını desteklemek konusunda en iyi konumda olmamızı sağlıyor.” dedi.

YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Anlaşma, Qantas ile Amadeus’un işbirliğinde yeni bir dönüm noktasını işaret ediyor. 2018 yılında Qantas BT ve dağıtım anlaşmasını yeniledi. Müşterilere daha kişiselleştirilmiş ve sezgisel bir dijital deneyim sunmak amacıyla Amadeus ile işbirliği içinde online rezervasyon sürecinin dijital yeniden tasarımını tamamladı. Güçlü işbirliğinin bir başka örneği, Qantas’ın Amadeus 2018 Hackathon etkinliğine katılması. Bu etkinlikte bir Qantas ekibi Amadeus Dijital Deneyim paketini kullanarak The Wallaby adlı mobil bir web uygulaması geliştirdi. Uygulama, gelecekteki yolculukları tahmin etmek, tüm seyahat programını önceden belirlemek, koltuk tercihi ve ödeme yöntemi gibi diğer ayrıntıları seçmek için eski gezgin davranışlarını kullanıp bunların hepsini bir dizi dijital temas noktası üzerinden gezginlerle etkileşim kurarak gerçekleştiriyordu.

 
DÖRT BİN TON ÇİÇEK TAŞIDI
 
O KOMUTAN BAŞKA BİRİMDE GÖREVLENDİRİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GULFSTREAM G650ER’DEN DÜNYA REKORU
“Dünyanın en hızlı iş jeti” ünvanının sahibi ödüllü jet Gulfstream G650ER, ...
PİSTTE DURAMADI
ABD‘nin Indiana Eyaleti’ndeki Richmond Havalimanı’nda Hawker Beechcraft ...
HELİKOPTER BM ÜSSÜNE DÜŞTÜ: 3 ÖLÜ
Sudan’da Etiyopya ordusuna ait bir helikopter, Birleşmiş Milletler üssüne ...
 
İKİ EMBRAER YERDE ÇARPIŞTI
Kenya Havayolları’na ait iki Embraer tipi uçak yerde çarpıştı. Büyük hasar ...
RUS KOZMONOTLAR 2031'DE AY'A AYAK BASACAK
Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) çatısı altındaki TsNIIMash Makine ...
SAAB GRIPEN E'LER SU'LARI YENEBİLİR
İsveç, Rus Su savaş uçaklarının kabusu olacak uçak geliştirdiğini duyurdu. ...
 
BRITISH AIRWAYS UÇAĞI TEHLİKE ATLATTI
British Airways uçağı, kuvvetli rüzgar nedeniyle Londra'daki Heathrow ...
ENKAZDAKİ CESET EMİLİANO SALA’YA AİT
Enkazı Manş Denizi'nde bulunan uçaktaki cesedin Arjantinli futbolcu Emiliano ...
SALA'NIN UÇAĞI NEDEN DÜŞTÜ
21 Ocak'ta Manş Denizi'nde gerçekleşen uçak kazası sonucu, Arjantinli ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası