Ankara’dan Bağdat’a haftada 3 gün sefer
Orta Doğu’nun en önemli merkezlerinden biri olan Irak’ın başkenti Bağdat’a, İstanbul’dan seferleri bulunan AJet, Ankara’dan da seferlere başladı. AJet’in Ankara’dan Bağdat’a ilk seferi 3 Kasım 2025’te törenle yapıldı. 2 saat 35 dakika süren yolculuğun ardından uçak, Bağdat Uluslararası Havalimanı’nda su takı ile karşılandı. Ankara’dan Bağdat’a seferler; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün olacak.

AJet Ankara’dan 26 ülkede 35 kente uçuş yapıyor
Ankara’dan uçuş yaptığı destinasyon sayısını her geçen gün artıran AJet, Avrupa’dan Kafkaslara, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya uçuş ağını genişletiyor. Ankara’dan 26 ülkede 35 noktaya sefer düzenleyen AJet, 2026 yılı sonu itibarıyla 9 ülke ve 10 kenti daha uçuş ağına katmayı planlıyor.



![]()  | 
        ![]()  | 
        ![]()  | 
        ![]()  | 
      |||||
  | 
        
  | 
        |||||||
    
    ![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.  | 
    










Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri