pegasus
İGA EK
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
İŞ JETİ ALEV ALEV YANDI
İŞ JETİ ALEV ALEV YANDI
EMEKLİ THY KABİN AMİRİ HAYATINI KAYBETTİ
EMEKLİ THY KABİN AMİRİ HAYATINI KAYBETTİ
HALATSIZ KÖPRÜDEN ATILDI!
HALATSIZ KÖPRÜDEN ATILDI!
PEGASUS GATWICK HAVALİMANI’NDA
PEGASUS GATWICK HAVALİMANI’NDA
AJET
18 Haziran 2026 Perşembe - 15:50

AJET EN MUTLU İŞ YERLERİ LİSTESİNDE

Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, çalışan memnuniyeti alanındaki başarılı uygulamaları ve insan odaklı yaklaşımı ile ‘Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri’nden biri oldu. AJet, çalışan deneyimini değerlendiren, iş yeri mutluluğunu ölçümleyip sertifikalandıran Happy Place to Work tarafından “2026 Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri” listesine alındı.

AJET EN MUTLU İŞ YERLERİ LİSTESİNDE

Şirketlerin çalışanlarına sunduğu iş deneyimi, kurumsal altyapı ve insan kaynakları uygulamalarının değerlendirildiği program kapsamında AJet çalışanlarına anket uygulandı. Çalışanların geri bildirimleri doğrultusunda AJet; 83,5 puan alarak araştırmada verilen en yüksek derecelerden biri olan “Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü”ne layık görüldü.

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp da ödül ile ilgili bir mesaj yayınladı. Kerem Sarp, mesajında, “Bu sonucu yalnızca alınan bir ödül olarak görmüyorum. AJet’i kurarken en çok önem verdiğimiz konulardan biri, insanların fikirlerini rahatça paylaşabildiği, birbirini dinlediği ve ortak hedeflere birlikte yürüdüğü bir çalışma ortamı oluşturmaktı.” dedi.

Güçlü şirketlerin ekipleriyle hedefe ulaşacağına dikkat çeken Sarp “Henüz çok genç bir şirketiz. Buna rağmen kısa sürede ortaya koyduğumuz performans, hayata geçirdiğimiz uygulamalar ve birlikte başardıklarımız düşünüldüğünde, bu ödülün ayrı bir anlam taşıdığına inanıyorum.” dedi.

AJet’te bağlılık, aidiyet ve gurur öne çıkıyor

31 Mart 2024’te ilk uçuşunu yapan ve kısa sürede güçlü bir büyüme performansı sergileyen AJet’in aldığı bu sonuç, çalışan bağlılığı ve aidiyetinin yanı sıra kurumun güçlü çalışma kültürünü de ortaya koydu. Araştırmaya katılan çalışanların yüzde 95,3’ü işletmenin başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu belirtirken, yüzde 91,2’si uzun vadede kurumda çalışmayı sürdürmeyi planladığını ifade etti.

Ayrıca çalışanların yüzde 88’inden fazlası kurumuyla gurur duyduğunu ve AJet’i çevresine tavsiye edeceğini belirtti. Çalışanların anket aracılığıyla paylaştığı görüşler; kuruma duyulan güveni, güçlü kurum kültürünü ve yüksek çalışan bağlılığını öne çıkardı.

 
AJET’TEN 59 DOLARA YURT DIŞI KAMPANYASI
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AJET’TEN 59 DOLARA YURT DIŞI KAMPANYASI
Türkiye’nin erişilebilir fiyatlı hava yolu şirketi AJet, yurt dışı hatlarında ...
VIET NAM KEYVAN’LA ANLAŞTI
KEYVAN Havacılık ile Viet Nam Aeronautical Information Center arasında imzalar atıldı.
HALKALI-ARNAVUTKÖY METRO HATTI AÇILIYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 21,75 kilometrelik Halkalı-Arnavutköy ...
 
THY PERU’YA SEFER BAŞLATMA KARARI ALDI
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları ...
EMEKLİ THY KABİN AMİRİ HAYATINI KAYBETTİ
Türk Hava Yolları'nın Emekli Kabin Amirlerinden Öznur Savaş Bozdağ, tedavi ...
PEGASUS GATWICK HAVALİMANI’NDA
Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Londra Gatwick ...
 
AJET’TEN KKTC KAMPANYASI
Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ...
ANKARA HAVALİMANI TÖRENLE AÇILDI
Kapsamlı bir modernizasyon çalışmasından geçen Ankara Havalimanı, 'ANK' ...
TARİHİ AN: İLK İNİŞİ ERDOĞAN YAPTI
Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı ‘Ankara Havalimanı’na iniş yaptı.
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
BAZI UÇAKLAR YERE Mİ İNECEK?
Özlem Çapan Özeren
HAVACILIĞIN YENİ HARİTASI: EN KISA ROTA DÖNEMİ KAPANIRKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası