pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
71 UÇAĞINI DAHA YENİLEYECEK
THY VE AJET'TEN MİL KARARI
THY VE AJET'TEN MİL KARARI
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
KOTİL’DEN ‘KAAN FİLOSU’ MÜJDESİ
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
THY TEKNİK MÜHENDİS ARIYOR!
29 Ekim 2023 Pazar - 12:17

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA BÜYÜK COŞKU

İGA İstanbul Havalimanı, Cumhuriyetimizin 100.yılını İstanbul Symphonic Project Orkestrası’nın seslendirdiği aryalar, bandonun çaldığı marşlar, dans ve çeşitli sanat etkinlikleri ile coşkuyla kutluyor. Aynı zamanda hizmete girişinin 5. Yılını kutlayan havalimanında, pasta kesildi, CEO Selahattin Bilgen konuşma yaptı

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA BÜYÜK COŞKU

İKİ KUTLAMA AYNI ANDA

İGA İstanbul Havalimanı, bugün hem Cumhuriyetimizin 100. yılını, hem de hizmete girişinin 5. yılını büyük coşkuyla kutluyor. Havalimanı terminali Türk Bayrakları ile süslenirken, sabah saatlerinde orkestra eşliğinde kutlama yapıldı. Bando terminalde marşlar çalarak dolaşırken, iç ve dış hatlar giden yolcu bölgelerinde canlı müzik performansları sunuluyor. Klasik eserlerin, film müziklerinin seslendirilmesinin yanı sıra DJ, çello ve keman performanslarına da yer veriliyor.

İstanbul yazısı önünde 66 kişilik İstanbul Symphonic Project Orkestrası ünlü aryalardan seçkiler sundu.

İGA İSTANBUL HAVALİMANI 5. YILINI KUTLUYOR

29 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını coşkuyla kutlayan İGA İstanbul Havalimanı çalışanları, 100 kişilik pasta kesti. Cumhuriyet Bayramı olmasının yanı sıra İGA’nın 10., İstanbul Havalimanı’nın ise 5. yılı vesilesiyle saat 10.00’da tören düzenlendi.

BİLGEN: BÜYÜK BİR GURUR DUYUYORUM

İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İGA İstanbul Havalimanı olarak Cumhuriyet Bayramını misafirlerimizle, yolcularımızla ve elbette siz değerli çalışma arkadaşlarımızla hep beraber kutladığım için büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyorum. Törenimize hepiniz hoş geldiniz.

Her geçen gün gücüne güç katan Türkiyemizin kadim değerlerini daha da yücelten, koruyan, egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimiz, 100’ncü yaşını kutluyor. Hep birlikte nice yüz yıllara. Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, ülkemizin milli bağımsızlığını korunması ve güçlenmesi için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.  Cumhuriyet çok zorlu şartlar altında bir hayale tutunan, aziz milletimizin tutkusuyla, inancıyla kuruldu.

EN HIZLI TOPARLANAN HAVALİMANI OLDUK

Değerli misafirler, inşaat aşamasından açılış dönemine, açılıştan da tam kapasite ile operasyonlara geçiş sürecine kadar, farklı aşamalarda pek çok zorluklarla hep birlikte mücadele ettik ve bugünlere geldik.

Pandeminin ardından dünyada en hızlı toparlanan ve eski günlerine dönen havalimanı olmayı başardık. Yolcu sayısında bildiğiniz üzere üç yıl üst üste Avrupa’nın zirvesinde devam ediyoruz.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ AKTARMA MERKEZLERİNDEN BİRİ

Benzersiz mimarimiz, güçlü at yapımız, üstün teknolojimiz, her şeyden önce gurur duyduğumuz insan kaynağımız ve sunduğumuz üt düzey yolculuk deneyiminin yanı sıra, sürdürülebilirlik çalışmalarımızla da İGA İstanbul Havalimanı bugün Avrupa’nın en yoğun, dünyanın en önemli aktarma merkezlerinden biri olmuş durumda.

BU AİLENİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

İGA İstanbul Havalimanı Ailesi olarak bir hayali gerçek kılmak üzere azimle, yılmadan ve omuz omuza çalışmanın ne demek olduğunu bizler çok iyi biliyoruz ve ne mutlu bizlere ki, ülkemizin bu özel gününde, 29 Ekim’de Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İGA İstanbul Havalimanı 5’nci, İGA ailesinin 10’ncu yıldönümünü de aynı şekilde kutluyoruz. Bunun gururunu hep birlikte sizlerle paylaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin, büyük bir aile olarak kutladığımız günlerin çoğalmasını, hep birlikte kutlamamızı yürekten diliyorum. Sizlerle birlikte bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 100’ncü yılını en içten dileklerimle kutluyorum, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. “

 
THY KAPTAN PİLOTU HAYATINI KAYBETTİ
 
SUNEXPRESS PİLOTLARINDAN CUMHURİYET BESTESİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY KAPTAN PİLOTU HAYATINI KAYBETTİ
Türk Hava Yolları Kaptan Pilotlarından Kayhan Çimiçin hayatını kaybetti
İGA İSTANBUL HAVALİMANI 5. YILINI KUTLUYOR
29 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını coşkuyla kutlayacak İGA ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 100.YIL COŞKUSU
İGA İstanbul Havalimanı, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutlamak amacıyla ...
 
AMASYALI ÇİFTÇİNİN CUMHURİYET AŞKI
Helikopterle arama-kurtarma görevinden dönen Merzifon’daki 5’inci Ana ...
BOĞAZDA 100.YIL PROVASI
Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, F-16 ve F-4E jetleri İstanbul Boğazı'nda Cumhuriyetin ...
BERK ALBAYRAK GÖREVDEN AYRILDI
Son dakika… Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG) CEO’su Berk Albayrak, ...
 
THY’DE BAŞPİLOT DEĞİŞTİ
Türk Hava Yolları (THY) Uçuş İşletme Başkanlığı'nda dün flaş bir değişiklik ...
PİLOT UÇAĞI DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTI
Alaska Havayolları’na ait bir uçağı düşürmeye çalışmak iddiasıyla tutuklanan ...
PEGASUS UÇAĞI SEMAYA ‘100’ YAZDI
Pegasus Hava Yolları’nın 100’ncü uçağı ‘Cumhuriyet’, Ankara semalarına ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası