BAKANLIK BİNASI, HAVALİMANLARI SALDIRIYA UĞRADI
Savunma Bakanlığı, Dammam Uluslararası Havalimanı, Yenbu'daki Aramco tesisleri, Abha Uluslararası Havalimanı vurulan yerler arasında yer aldı.
Saldırıya uğrayan yerlerden yoğun dumanların yükseldiği görüldü. Başkent Riyad başta olmak üzere ülkenin stratejik noktaları balistik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) hedef alındı.
Saldırılarda Riyad’daki Savunma Bakanlığı binası, Yanbu kentinde bulunan Aramco petrol tesisleri ile Dammam ve Abha uluslararası havalimanları vuruldu. İsabet alan tesislerden ve kritik noktalardan yoğun dumanlar yükseldiği bildirildi.
Suudi hava savunma sistemleri, füze ve İHA'ları engellemek için teyakkuza geçerken, bölgede güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |













Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri