pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
24 Eylül 2022 Cumartesi - 18:42

'YILIN HAVAYOLU' 7.KEZ QATAR AIRWAYS

Qatar Airways, Skytrax tarafından benzeri görülmemiş bir şekilde yedinci kez "Yılın Havayolu" Ödülünü kazandı. Havayolu, ayrıca ‘Dünyanın En İyi Business Class'ı, ‘Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği’ ve ‘Orta Doğu'daki En İyi Havayolu’ Ödüllerine layık görüldü.

 YILIN HAVAYOLU  7.KEZ QATAR AIRWAYS

25. yılını kutluyor

Qatar Airways, 2022'de 25. yıldönümünü gururla kutlarken, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından benzeri görülmemiş bir şekilde yedinci kez "Yılın Havayolu" seçildi.

Londra'da düzenlenen ışıltılı etkinlikte, önde gelen küresel havayolu şirketi, ‘Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği’ ve ‘Orta Doğu'daki En İyi Havayolu’ da dahil olmak üzere üç ödül daha aldı. Qatar Airways, 2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021ve şimdi de 2022 yılında 'Yılın Havayolu' seçildi.

Prestijli 2022 Skytrax ödülleri, mükemmellik ve ayrıcalıklı olmayı bir ölçüt alan ünleri nedeniyle sektörde imrenilmekte. Qatar Airways'in ev sahibi havalimanı ve merkezi Hamad Uluslararası Havaalanı da kısa süre önce Dünyanın En İyi Havalimanı seçildi ve üst üste ikinci yıl ödülünü evine götürerek, yolcuların Dünyanın En İyi Havaalanı üzerinden Dünyanın En İyi Havayolu ile seyahat ettiklerini bilerek rahatlayabilmeleri ve uçuşlarının keyfini çıkarabilmelerini sağladı.

Havayolunun patentli Qsuite'e sahip premium kabini, altı yıl boyunca Dünyanın En İyi Business Sınıfı seçilirken, Al Mourjan lounge olağanüstü mutfak mükemmelliği ile tanındı ve Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği ödülüne layık görüldü. Qatar Airways, sadece küresel havacılıkta değil, aynı zamanda son derece rekabetçi bir bölgede de lider rolünün bir başka onayıyla, mükemmellik konusundaki itibarının, güçlü bir küresel ağın, önde gelen küresel ortaklıkların ve Hamad Uluslararası Havaalanı ile temas noktasına sahip her yolculuğunun güçlü bir teyidi olarak Orta Doğu'daki En İyi Havayolu olarak ilan edildi.

Qatar Airways Group Ceo’su Akbar Al Baker şunları söyledi:

"Qatar Airways kurulduğunda Dünyanın En İyi Havayolu olarak adlandırılmak her zaman bir hedefti, ancak yedinci kez kazanmak ve üç ek ödül almak inanılmaz, çalışanlarımızın tümünün sıkı çalışmalarının bir kanıtıdır. Sürekli özveri ile çalışmaları, yolcularımızın Qatar Airways ile uçarken mümkün olan en iyi deneyimi yaşamalarını sağlamaktır. 25. yılımızı kutladığımız aynı yıl bu ödülleri kazanmak daha da ödüllendirici ve bize oy veren tüm yolcularımıza içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Desteğiniz bizi her geçen gün daha büyük başarılara götürüyor, sadakatinize değer veriyoruz ve Qatar Airways ile uçtuğunuzda ömür boyu sürecek anılar yaratmayı hedefliyoruz."

Skytrax'tan Edward Plaisted de, "2022 Dünyanın En İyi Havayolu ödülünü almak, Qatar Airways'in yüksek standartlarının büyük bir takdiridir ve havayolu personelinin her üyesinin müşterileri memnun etmek için sıkı çalışmasını ve özverisinin sonucudur. Qatar Airways, COVID-19 salgını boyunca tutarlı bir şekilde uçan en büyük havayolu şirketiydi ve ağları hiçbir zaman 30 varış noktasının altına düşmedi ve bu kararlılık, 2022 Yılının Havayolu Şirketi olarak bu ödülle müşteriler tarafından açıkça tanındı. Qatar Airways'in bu büyük ödülü yedinci kez elde etmesi hem eşsiz hem de dikkate değer bir başarıdır ve bu başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. dedi.

Yaygın olarak "Havacılık Endüstrisinin Oscar'ları" olarak bilinen ödüller, Eylül 2021'den Ağustos 2022'ye kadar olan 12 ayı kapsıyordu ve Qatar Airways'in küresel ağını 150'den fazla varış noktasına geri döndürdüğü bir dönem olan sonuçlarda 14 milyondan fazla uygun giriş sayıldı. Havayolu ayrıca daha önce Ocak 2021'de Skytrax COVID-19 Güvenlik Derecelendirmesini alan ilk küresel havayolu şirketi oldu. Qatar Airways'in Skytrax tarafından düzenlenen 2022 Dünya Havayolu Ödülleri'nde kazandığı ödüllerin tam listesi şöyle:

Yılın Havayolu Şirketi

Dünyanın En İyi Business Class

Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği

Orta Doğu'daki En İyi Havayolu

Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri, 1999 yılında gerçekten küresel bir müşteri memnuniyeti çalışması sağlamak için tanıtılan bağımsız ve tarafsızdır. Dünyanın dört bir yanındaki gezginler, ödül kazananları belirlemek için en büyük havayolu yolcu memnuniyeti anketinde oy kullanıyor.

Çok sayıda ödül kazanan havayolu Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yönetilen 2021 Dünya Havayolu Ödülleri'nde 'Yılın Havayolu' olarak ilan edildi. Ayrıca 'Dünyanın En İyi Business Sınıfı', 'Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Salonu', 'Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Koltuğu', 'Dünyanın En İyi Business Class Uçak İçi Catering' ve 'Orta Doğu'daki En İyi Havayolu' seçildi.

Qatar Airways şu anda dünya çapında 150'den fazla varış noktasına uçuyor ve Skytrax tarafından 'Dünyanın En İyi Havaalanı' seçilen Doha merkezi Hamad Uluslararası Havaalanı üzerinden bağlantı kuruyor.

 
BOEING 737 GÖLETE UÇTU
 
SHENGEN VİZELERİ NEDEN REDDEDİLİYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BOEING 737 GÖLETE UÇTU
Fransa'da Boeing 737 tipi kargo uçağı inişte pistten çıkarak yakınlardaki ...
THY’DEN AFRİKA İPTALLERİ
Türk Hava Yolları (THY), Afrika'daki Hava Trafik Kontrolörleri grevi nedeniyle ...
ÇELEBİ HAVA SERVİSİ’NE GÜMÜŞ MADALYA
Çelebi Hava Servisi, Brandon Hall Group tarafından düzenlenen mükemmelliyet ...
 
THY AVRUPA’NIN EN İYİSİ
Türk Hava Yolları, 2022 Skytrax Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyisi seçildi
SAUDIA YOLCULARIN MİLLİ GÜNÜNÜ KUTLADI
Suudi Arabistan Havayolları Saudia, 23 Eylül Suudi Arabistan Milli Günü’nü ...
HELVACIOĞLU KAPTAN SON UÇUŞUNU YAPTI
1998 yılından beri Pegasus Hava Yolları'nda görev yapan Kemal Mustafa ...
 
18-65 YAŞ ARASI ERKEKLERE BİLET SATMAYACAKLAR
Rus havayolları, 18-65 yaş arası Rus erkeklere bilet satışını durdurdu. ...
HAVAİST’TEN ZAM AÇIKLAMASI
HAVAİST bazı yayın organlarında çıkan 'Havaist THY’den Daha Pahalı, Yıllık ...
BOEING 777 KALKIŞTA TEHLİKE ATLATTI
ABD’li United Hava Yolları’na ait Boeing 777 tipi uçak kıvılcımlar saçarak ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası