pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
BOZDOĞAN’DAN ‘KAAN’ AÇIKLAMASI
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
3 AYDA 2 MİLYONDAN FAZLA YOLCU
24 Aralık 2020 Perşembe - 10:02

YOTEL YILBAŞI AĞACINI İYİLİK AĞACINA DÖNÜŞTÜRÜYOR

YOTEL ve Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish Türkiye) iş birliği ile hayata geçirilen “Yılbaşı Ağacı Projesi” ile tehlikeli hastalıklarla mücadele eden çocuklar için bağış toplanacak

YOTEL YILBAŞI AĞACINI İYİLİK AĞACINA DÖNÜŞTÜRÜYOR

YOTEL, her sene klasikleşen yılbaşı ağacı süslemelerini, tehlikeli hastalıklarla mücadele eden çocuklar için bir iyilik ağacına dönüştürüyor. Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) ile gerçekleştirilen “Yılbaşı Ağacı Projesi” sayesinde İstanbul Havalimanı yolcuları, 3-18 yaş arası ülkemizin birçok şehrinde tehlikeli hastalıklarla mücadele eden dilek çocukların tedavilerine destek verebilecek.

Yılbaşı Ağacı, 18 Ocak tarihine kadar YOTEL İstanbul Havalimanı’nın kara ve hava tarafında yer alacak. Hem YOTEL misafirleri hem de İstanbul Havalimanı’nda uçuşu olan yerli ve yabancı turistler, otelin her iki lobisinde yer alan yılbaşı ağacının etrafında asılı dilek yıldızlarındaki kare kodlarını mobil cihazları ile okutarak Bir Dilek Tut (Make-A-Wish® Türkiye) Derneği’ne, zorlu hastalıklarla mücadele eden dilek çocukları için bağışta bulunabilecek.

YOTEL misafirleri dilek çocuklarının kahramanları olacak

Araştırmalara göre, dileği yerine gelen çocukların yüzde 42’si arkadaşlarıyla daha sağlıklı ilişkiler kuruyor yüzde 72’sinin enerji seviyesi ve canlılığı artıyor, yüzde 64’ünün hayata tutunma arzusu artıyor ve yüzde 39’unun tedavi sebebiyle yaşadıkları fiziksel sıkıntılar azalıyor. Bu yüzden tedavi altındaki tüm çocukların dileklerinin yerine gelmesi kritik bir öneme sahip.

Zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklar çoğu zaman toplumdan hatta ailelerinden dahi izole bir hayat sürmek zorunda kalabiliyor. Özellikle pandemi döneminde dış dünya ile bağlantı kurabilmek adına bilgisayar ve daha konforlu bir hayat sürebilmeleri için yatak odası dilekleri yoğunlukta oluyor.

Yılbaşı ağacında en çok istenen dilekler için dilek yıldızları olacak

YOTEL Yılbaşı Ağacı’nda dilek çocukları tarafından en çok hayal edilen masaüstü bilgisayar, tablet, yatak odası, Barbie evi, akülü araba, kutu oyunları ve fotoğraf makinası gibi hediyeler için ayrı ayrı dilek yıldızları asılı olacak. Misafirler arzu ettiği dileğin kare kodunu okuttuktan sonra ilgili dilek için uygun gördükleri kadar bağışta bulunabilecekler. Yaptıkları bağış sonrasında sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya uygun teşekkür sertifikası bağışçıya ulaştırılacak.

Göymen: 2021 yılı hepimizin seyahatin iyileştirici gücünden istifade edebildiği bir yıl olacak

Seyahatin iyileştirici gücünden yola çıktıklarını belirten YOTEL İstanbul Havalimanı Genel Müdürü Bora Göymen, “2020 yılı sağlığın değerini çok daha iyi anladığımız bir yıl oldu. Biz de her yıl güzel dileklerle otelimizde yer verdiğimiz yılbaşı ağacını Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte, bu yıl zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklarımıza bir umut olması için iyilik ağacına dönüştürdük. Umuyoruz ki 2021 yılı hepimizin seyahatin iyileştirici gücünden istifade edebildiği bir yıl olacak” dedi.  

YOTEL ile gerçekleştirilen bu projenin çocukların tedavi sürecine katkısı hakkında bilgi veren  Bir Dilek Tut (Make-A-Wish® Türkiye) CEO’su Füsun Kuran ise, “Bir Dilek Tut/Make-A-Wish® Derneği olarak, 3-18 yaşları arasında, çocukluk çağı kanseri, organ yetmezliği, bağışıklık sisteminin çökmesi gibi zor ve travmatik tedavi süreçleri olan hastalıklar ile mücadele eden çocukların gerçekleşmesini imkansız olarak düşündükleri bir hayali gerçeğe döndürerek, çocuklarımıza ve ailelerine mutluluk ve hayata bağlanma gücü vermeyi hedefliyoruz. Çocuklarımız gerçekten çok zor ve uzun bir tedavi süreci geçiriyorlar ama doğru tedavi ve iyi moral desteği sağlanırsa iyileşip hayatlarına devam ediyorlar. Biz de çocuklarımıza sihirli ve mutlu anılar yaratarak moral sağlama cephesinde destek oluyoruz. Bu yüzden bu anlamlı destekleri için YOTEL’e dilek çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 
SİNGAPUR HAVA YOLLARI COVID-19 TEST SONUÇLARINI DİJİTALE TAŞIYOR
 
UGANDA HAVAYOLLARI’NA YENİ A330NEO
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MARADONA TABLOLARINA GİZLENMİŞ KOKAİN
İstanbul Havalimanı'nda gümrük muhafaza ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda ...
4 BİN 603 YOLCU İZOLASYONA ALINDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İngiltere, Hollanda, Danimarka ve Güney ...
PKK'LI TERÖRİST İSTANBUL HAVALİMANINDA YAKALANDI
Rüşvet vererek İran'da vefat etmiş bir İranlının pasaportuyla Türkiye'ye ...
 
LONDRA’DAN GELEN YOLCULARA PCR TESTİ
Coronavirüsün İngiltere kaynaklı mutasyon riski üzerine gece saatlerinde ...
TROPİKAL MEYVELERİN İÇİNDE UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI
İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekiplerinin düzenlediği üç ayrı operasyonda ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA VALİ AMİR
İçişleri Bakanlığı, İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amirliği’ne, Vali-Mülkiye ...
 
THY SON 16 TURU MAÇI İÇİN HAZIR
2019 ve 2020 yıllarında namağlup Balkan Şampiyonu olarak ülkemizi Avrupa’da ...
60 YIL SONRA TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ
Tarih öncesi dönemlerde bolluğun ve bereketin sembolü, koruyucusu olduğuna ...
50 İLDE DEV FETÖ OPERASYONU
İzmir merkezli 50 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası