pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
1 Temmuz 2021 Perşembe - 18:18

TÜRKİYE KARGO MÜDÜRÜ OLDU

Emirates SkyCargo, Pelin Korkmaz'ı Türkiye Kargo Müdürü olarak atadı

TÜRKİYE KARGO MÜDÜRÜ OLDU

Emirates SkyCargo, Pelin Korkmaz’ı Türkiye’ye yeni Kargo Müdürü olarak atadı. Korkmaz, Dubai’deki merkezinde modern ve geniş gövdeli uçaklardan oluşan filosu ve gelişmiş altyapısı ile dünya lideri Emirates SkyCargo’nun Türkiye’deki kargo operasyonlarını yönetecek.

Pelin Korkmaz, Ağustos 2004’ten beri Emirates SkyCargo’da çeşitli görevlerde yer alarak satış, operasyon ve yönetim konularında kapsamlı bir deneyime sahip. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Korkmaz, İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık ve Ulaştırma İşletmeciliği konusunda eğitimine devam ediyor.

Emirates SkyCargo Türkiye Kargo Müdürü Pelin Korkmaz şunları söyledi:

“Diğer taşıma yöntemlerine göre en büyük farkı hız ve verimlilik avantajıyla değer katmak olan ve akşamdan sabaha değişen sektörlerin başında gelen hava kargo sektöründe 26 yılı aşkın süredir aralıksız görev yapmaktayım. Türkiye’de akademik olarak ilk mezunlarına 2004 yılında kavuşan hava kargo ve lojistik sektörü ile çok daha öncesinde tanışmış olmak ve işi mutfağında öğrenmek gerçekten paha biçilemez. 26 yılı aşkın tecrübemin 16 yılını filosunun tamamı büyük gövde, bölgesinin lideri ve Türkiye pazarında sunduğu kapasiteyle lider bir havayolu olan Emirates`te kazandım ve sorumluluklarım arttıkça da kazanmaya devam ediyorum.’’

Emirates’in Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci ‘’Türkiye kargo operasyonları için Pelin Korkmaz'ın Kargo Müdürü olarak atanmasından mutluluk duyuyorum. Emirates SkyCargo'da uzun yıllardır farklı görevlerde yer almış biri olarak, yeni görevinde Türkiye'deki kargo operasyonlarının daha da büyümesine ve gelişmesine yardımcı olacağına eminim. Kendisine bu zamana kadar yapmış olduğu tüm katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.' dedi.

Emirates SkyCargo ve Türkiye

Emirates SkyCargo, 31 Temmuz 1987'den beri Türkiye'nin güvenilir ve lider hava kargo taşıyıcılarından biri olarak Türkiye ile dünya arasında önemli bir ticaret hacmi sağlarken, 30 yılı aşkın tecrübesi, verimli ve geniş gövdeli filosu ile Türk hava kargo pazarına çözüm odaklı hizmet ve yadsınamaz bir kargo kapasitesi sunuyor. Türkiye'den ihraç edilen başlıca ürünler arasında ilaç, çabuk bozulan meyveler, hazır giyim, tekstil ve aksesuarları, kumaş, otomotiv parçaları, kimyasallar, endüstriyel ürünler, kuruyemişler ve dokumasız kumaşlar yer alıyor.

Özellikle Covid-19 pandemisi sırasında Türkiye'den tedarik zincirlerinin korunmasında çok önemli bir rol oynayan Emirates SkyCargo, 7-12 Mayıs tarihleri ??arasında Delhi ve Mumbai’ye 50 tondan fazla O2 yoğunlaştırıcısının gönderilmesi ile yakın zamanda büyük bir başarıya da imza attı. Tüm gönderiler en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda, hayat kurtarmaya yardımcı olacak şekilde zamanında teslim edildi.

 
ROLLS-ROYCE’TAN KOWRY ENERGY'YE YATIRIM
 
MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDA YANGIN
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES’TEN BURJ KHALIFA FIRSATI
Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dubai'ye seyahat ...
AYJET TEKNİSYEN ARIYOR
Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu AYJET, tecrübeli ve yetiştirilmek üzere ...
HIRSIZLIK 15 SANİYE YAKALANMALARI 3 DAKİKA SÜRDÜ
İstanbul Havalimanı'nda bir yolcunun unuttuğu çantanın içinde 6 bin lira ...
 
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA YANGIN
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan bir binada yangın çıktı
TÜRK YOLCULARIN AŞILANMASINA DA BAŞLANDI
Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete verilen İstanbul ...
SUNEXPRESS’İN TRABZON - AMSTERDAM UÇUŞLARI BAŞLIYOR
SunExpress Hava Yolları, 2021 yazında Anadolu - Avrupa uçuş ağını yeni ...
 
TURKISH CARGO 100 MİLYON DOZ AŞI TAŞIDI
Turkish Cargo güçlü filosu, geniş uçuş ağı ve hizmet kalitesiyle 100 milyon ...
SAMSUNLU: EN İYİ SENARYOYA YAKIN DURUMDAYIZ
Turizm sezonunun başlaması ve aşılama ile birlikte normalleşme adımlarının ...
GE CFM ORTAKLIĞI’NI 2025’YE KADAR UZATTI
GE Havacılık ve Safran Grup, sürdürülebilir motorlar için İleri Teknoloji ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası