pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
10 Mayıs 2020 Pazar - 12:18

THY AİLESİ İYİLİĞE UÇMAYA DEVAM EDİYOR

8 yıl önce Türk Hava Yolları kokpit ve kabin ekipleri tarafından kurulan ‘İyiliğe Uçanlar Platformu’, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Bine yakın dernek gönüllüsünün desteğiyle oluşturulan yardım kolileri yüz gönüllü tarafından ailelere ulaştırıldı

THY AİLESİ İYİLİĞE UÇMAYA DEVAM EDİYOR

KAPI ÖNLERİNE BIRAKIYORLAR

Yardım kolilerinin hazırlık aşamasında, kovid-19 salgını nedeniyle zamanın büyük kısmını evde geçiren ailelerin tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Paketlerde gıda ürünlerinin yanında temizlik ürünleri ve koruyucu maske ile eldiven de bulunduruldu.

Hazırlanan yardım kolilerinin, salgın başlangıcından bugüne kadar toplam 620 aileye ulaştırıldığını belirten Türk Hava Yolları Kabin Amiri ve Platformun kurucusu Sinem Güldal, ‘’Güllacından hurmasına, deterjanından çay ve şekerine kadar zengin içerikli bir koli hazırlamaya çalıştık. Ramazan Ayı’nda ailelerimizin sofralarında buluşamasak bile kalplerinde buluşmayı hedefledik. Iğdır, Van, Eskişehir, Ankara, İzmir ve Tekirdağ’da bulunan kardeş derneklerimiz aracılığıyla da ailelerimize market çekleri verdik.’’ ifadelerini kullandı.

BİZE TELEFON VE SOSYAL MEDYADAN ULAŞABİLİRLER

Sinem Güldal, kendilerine ulaşmak isteyenlerin sosyal medya üzerinden veya telefon aracılığı ile irtibat kurabileceklerini söylerken, ‘’Bizlere ulaşan ailelerimizden durumlarını ispat niteliğinde sunabilecekleri belgeler talep ederek, kısa bir araştırma sonrasında da desteğimizi onlara ulaştırıyoruz. Uçuş ekiplerinden toplam 6-7 bin gönüllü kişi var. Koronavirüs salgını zamanında 100 kişilik bir ekip ile hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu süreçte bize destek olan sponsorlar ve kurumlar oldu. Gelen destekler ile oluşan imkân çerçevesinde bugüne kadar 620 ailemize yardım eli uzatabildik. Destekçilerimiz artarsa daha fazla ailemize ulaşabiliriz.’’ şeklinde konuştu.

‘ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAK GEREKİYOR’

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Elif Aksoy ise, ‘’İyiliğe uçanlar olarak; özel günleri, insanları mutlu etmeyi ve onlarla bir şeyler paylaşmanın bahanesi olarak görüyoruz. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı, evine ekmek götüremeyen, bebek bezi alamayan insanları anlamanın ayıdır. Ne yazık ki anlamak, çözmek için yeterli değil. Bunun için elini taşın altına koymak gerekiyor. Biz bunu yapmaya ve çevremizdeki insanları da buna teşvik etmeye çalışıyoruz’’ dedi.

ANNELER GÜNÜ’NÜ DE UNUTMADILAR

İyiliğe Uçanlar Platformu gönüllüleri, 10 Mayıs Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nü de unutmadı. Daima görülmeyeni görmeye çalışan, yardımlarıyla sevgi ve mutluluk taşıyan gönüllüler, bu özel günde yüksek seviyede engelli çocuğu olan anneler için özel bir sürpriz hazırladı.

Gaziosmanpaşa’da yaşayan, çocuklarının durumu ve yaşadıkları maddi güçlük nedeniyle Anneler Günü hiç kutlanamamış anneler evlerinde ziyaret edilerek kendilerine hediyeler verildi. İhtiyaç sahibi anneler ve çocuklar karşılaştıkları sürprizle büyük mutluluk yaşadı.  

 
SABİHA GÖKÇEN’DE GERİ SAYIM BAŞLADI
 
THY PİLOTLARI 'DON'T RUSH' AKIMINA KATILDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SABİHA GÖKÇEN’DE GERİ SAYIM BAŞLADI
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Türkiye genelinde ...
YOLCULAR MASKE VE ELDİVENLE GİREBİLECEK
İGA İcra Kurulu Başkanı Samsunlu açıkladı: İstanbul Havalimanı’nda maske ve eldiven zorunluluğu
2020 YILI BALON SLOT ÇİZELGESİ YAYIMLANDI
SHGM 2020 yılı Balon Slot Çizelgesini yayımladı
 
TAV ALMATI HAVALİMANI İÇİN İMZAYI ATTI
TAV Havalimanları, Kazakistan’ın ana giriş kapısı Almatı Havalimanı için ...
PEGASUS HAVA YOLLARI’NIN KARGO UÇUŞLARI BAŞLADI
COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler ve getirilen kısıtlamalar ...
AYCI: MASKE VE GÖZ SİPERLİĞİ ZORUNLU OLACAK
THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, gazeteci Nagehan ...
 
AIR FRANCE-KLM’DEN 3 AYDA 1,8 MİLYAR EURO ZARAR
Fransız hava yolu şirketi Air France ile birleşen Hollanda Kraliyet Havayolları'nın ...
BRITISH AIRWAYS UÇUŞLARA TEMMUZ'DA BAŞLAMAYI UMUYOR
British Airways, Iberia ve Aer Lingus'un sahibi olan International Airlines ...
EVCİL OLMAYAN HAYVANLARIN GİRİŞİNE İZİN YOK
Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında ülkelerden ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası