pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CORENDON GENÇ SPORCULARI BULUŞTURDU
CORENDON GENÇ SPORCULARI BULUŞTURDU
KOKPİT CAMI ÇATLADI
KOKPİT CAMI ÇATLADI
29 Temmuz 2020 Çarşamba - 13:34

TAV PASSPORT YENİLENDİ

TAV İşletme Hizmetleri’nin seyahatlerde hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan özel üyelik programı TAV Passport, Covid-19 süreci ve yeni normalin koşullarına göre yenilendi. Üyeler TAV Passport’un sağladığı ayrıcalıkların yanı sıra artırılan hijyen uygulamalarıyla güvenli seyahat etme olanağı buluyor

TAV PASSPORT YENİLENDİ

TAV İşletme Hizmetleri, misafirlerinin Covid-19 süreciyle birlikte artan güvenli seyahat beklentilerini karşılamak üzere TAV Passport hizmetlerini yeni normalin koşulları çerçevesinde yeniledi. Transferden lounge hizmetlerine ve özel indirimlere, seyahatin her aşamasında yolculara hız ve konfor sunan TAV Passport, bu dönemde üyelerine ek avantajlar, artırılmış hijyen uygulamaları ve teması en aza indiren bir seyahat deneyimi sağlıyor.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın, “TAV İşletme Hizmetleri olarak yolcularımıza yeni konfordaki seyahat deneyimini sunmak için tüm sağlık ve hijyen önlemlerini 18 ülkede, 34 havalimanında 1000’den fazla çalışanımızla yeniden tasarladık. Misafirlerimizin beklentilerini yakından takip ederek ve bilimsel önerileri tam olarak uygulayarak tüm süreçlerimizi pandemi dönemine uygun olarak geliştirdik. Önümüzdeki dönemde de TAV Passport üyelerine yeni avantajlar ve seyahati kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İndirimli ve temassız akaryakıt alışverişi

TAV Passport üyeleri, Petrol Ofisi istasyonlarında araçlarından inmeden, özel indirimlerden yararlanarak akaryakıt alabilecek. Petrol Ofisi web sitesinde bulunan online işlemler üzerinden kredi kartını eşleştiren üyeler, anlaşmalı istasyonlarda TAV Passport kartını okutarak yüzde 5 indirimli yakıt ödemesi yapabilecek.

Güvenli seyahat

TAV Passport, üyelerine evden uçağa kadar seyahatlerinin her aşamasında konforlu hızlı ve güvenli bir seyahat deneyimi sunuyor. Premium araçlarla sunulan transfer hizmetine yolcu sınırlaması getirildi. Binek araçlarda en fazla iki, daha büyük araçlardaysa en fazla dört yolcu kabul ediliyor. Misafirler HES koduyla araçlara kabul edilirken, tüm araçlar her transfer öncesi misafirin gözetiminde ULV cihazı ile dezenfekte ediliyor. Şoför koltuklarının şeffaf bir bölme ile ayrıldığı araçlar seyir halindeyken her 15 dakikada bir havalandırılıyor. Yolcular araçlarda bulunan kayıtlardan aracın son olarak ne zaman dezenfekte edildiğini kontrol edebiliyor.

Otopark alanlarında ödeme noktaları sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yeniden düzenlendi. Çalışanlara maske ve eldiven zorunluluğu, temassız ödeme olanağı ve yolcu temas noktalarının düzenli olarak dezenfekte edilmesi gibi ek önlemler devreye alındı.

Özel yolcu salonlarındaki oturma düzenleri fiziksel mesafe kuralına uygun şekilde yeniden düzenlendi. Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanan az şekerli, bağışıklık artırıcı menüler hijyen kurallarına uygun paketli ve steril malzemelerle sunuluyor. Lounge içinde temassız teknolojiler öne çıkarken çocuk oyun alanları ve duş yerleri gibi alanlar tümüyle kapatıldı. Maskesiz yolcular salonlara alınmıyor.

 
EN İYİ ‘FIRST CLASS’ ONDA
 
HİTİT’TEN KÜRESEL HAVACILIKTA BİR İLK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EN İYİ ‘FIRST CLASS’ ONDA
Emirates, Havayolu, şirketlerini değerlendiren 2020 Tripadvisor Travelers’ ...
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA WECHAT İLE ÖDEME YAPILABİLECEK
Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı konumundaki küresel aktarma merkezi ...
AIRBUS A380 FİLOSUNU UÇURMAMA KARARI ALDI
Qatar Airways, COVID-19 pandemi sürecinde uçuşlarını durdurmayan az sayıda ...
 
SUNEXPRESS İKRAM SERVİSİNİ YENİLEDİ
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcularının ...
SHGM’DEN COVID-19 GENELGESİ
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), COVID-19 salgınına yönelik FCL, ...
RUSYA İLE UÇUŞLAR COVİD -19 ÖNLEMLERİ İLE BAŞLIYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Rusya ile uçuşların alınacak ...
 
EMIRATES YOLCULARIN COVID-19 MASRAFLARINI KARŞILIYOR
Emirates, daha güvenle seyahat etmeye yönelik sektör lideri inisiyatifiyle ...
AIRBUS FRANSA VE İSPANYA İLE ANLAŞTI
Airbus, Fransa ve İspanya hükümetleriyle A350 Geri Ödenebilir Yatırım ...
SAĞLIK, ECZANE VE İGA PASS ÜCRETSİZ OLACAK
Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası