pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
28 Temmuz 2020 Salı - 07:55

EMIRATES YOLCULARIN COVID-19 MASRAFLARINI KARŞILIYOR

Emirates, daha güvenle seyahat etmeye yönelik sektör lideri inisiyatifiyle yolcularının COVID-19 masraflarını karşılıyor

EMIRATES YOLCULARIN COVID-19 MASRAFLARINI KARŞILIYOR

Emirates, destinasyon ve seyahat sınıfı fark etmeksizin benzersiz bir güvenceyle yolcularına COVID-19 ile ilgili sağlık ve karantina masrafları için ücretsiz sigorta imkanı sunan ilk havayolu şirketi oldu.

Emirates yolcuları, seyahatleri sırasında COVID-19 tanısı konması halinde, şirketin 150.000 EUR'ya kadar sağlık masraflarını ve 14 gün boyunca günde 100 EUR'ya kadar karantina masraflarını karşılaması sayesinde güvenle seyahat edebilecek. Bu sigorta, şirket tarafından müşterilerine ücretsiz olarak sağlanıyor.

Emirates Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum konuya ilişkin şunları söyledi:

“BAE Başkan Yardımcısı ve Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Hazretleri'nin talimatıyla, Emirates uluslararası seyahatlerde güveni artırmak için öncülük etmekten gurur duyuyor. Tüm dünyada sınırlar kademeli olarak yeniden açılırken, insanların uçakla seyahat etme arzusunda olduğunu ancak yolculukları sırasında öngörülmeyen bir şey olması ihtimaline karşı esneklik ve güvence aradıklarını biliyoruz.

Emirates olarak enfeksiyon riskini azaltmak için seyahatin her adımında tedbir almak adına çok çalıştık ve ayrıca esneklik sunmak için rezervasyon politikalarımızı revize ettik. Şimdi çıtayı daha da yükselterek sektörde bir ilke imza atıyor ve müşterilerimize seyahatlerinde gerekmesi halinde dünya çapında COVID-19 ile ilgili sağlık ve karantina masrafları için ücretsiz sigorta sunuyoruz. Kendi adımıza bir yatırım yapmanın ötesinde müşterilerimize önem veriyoruz ve bu inisiyatiften memnun olacaklarına inanıyoruz."

COVID-19 ile ilgili masraflar için dünya çapında ücretsiz sigorta sunan ilk havayolu şirketi

COVID-19 ile ilgili sağlık ve karantina masraflarını kapsayan bu sigorta, Emirates tarafından seyahat sınıfı ve destinasyon fark etmeksizin yolcularına ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sigorta 31 Ekim 2020 tarihine kadar Emirates ile seyahat eden yolcular için an itibari ile geçerlidir (ilk uçuşun 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde gerçekleşmesi gerekmektedir). Yolculuklarının ilk uçuşunu gerçekleştirdikten sonra 31 gün boyunca geçerlidir. Bu durumda Emirates yolcularının Emirates ile seyahat ettikleri destinasyona varış sonrası başka bir şehre gitmeleri halinde de bu sigortanın sağladığı ilave güvenceden faydalanmaya devam edebilecekler.

Yolcuların seyahat etmeden önce herhangi bir kayıt yaptırmak veya form doldurmak zorunluluğu olmayıp, Emirates tarafından sağlanan bu sigortadan faydalanmaları şart değil. Seyahatleri sırasında COVID-19 tanısı konan ilgili yolcuların, destek ve sigortadan yararlanmak için özel yardım hattı ile irtibata geçmesi yeterli.

Yardım hattının numarasına ve COVID-19 ile ilgili hangi masrafların karşılandığına dair bilgilere www.emirates.com/COVID19assistance adresinden ulaşılabilir.

Esneklik ve güvence

Yaz boyunca sınırların kademeli olarak yeniden açılmasıyla, Emirates yolcularına seyahat planlarında daha fazla esneklik ve güven imkanı sunmak için rezervasyon politikalarını da revize etti. Seyahat planları COVID-19 ile ilgili uçuş veya seyahat kısıtlamaları nedeniyle sekteye uğrayan yolcular, 24 ay geçerli olacak şekilde biletlerini açığa alabilir ve daha sonraki bir tarihte yeniden rezervasyon yaptırabilir; ileride Emirates'ten satın aldıkları biletlerin tutarından düşmek için seyahat kuponu talep edebilir veya Emirates'in web sitesindeki çevrimiçi formu doldurarak veya seyahat acenteleri üzerinden iade talebinde bulunabilirler.

Halihazırda uçuş ağındaki 60'tan fazla destinasyonda hizmet veren Emirates, tüm dünyadan müşterilerine Dubai'den kolayca aktarma yapma imkanı sunarak Amerika Kıtası, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik arasında seyahat olanağı tanıyor.

Dubai açıldı

Emirates yolcuları, ziyaretçilerin ve toplulukların sağlığını, güvenliğini koruyan yeni havayolu ulaşımı protokolleriyle ticaret ve eğlence amaçlı ziyaretçiler için yeniden kapılarını açan Dubai'ye seyahat edebilirler. Dubai'ye seyahat edecek yabancı ziyaretçilere yönelik giriş şartları ile ilgili daha fazla bilgi için https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önce sağlık ve güvenlik

Emirates, seyahatin her adımında, tüm yolculara maske, eldiven, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendilden oluşan ücretsiz hijyen kitleri dağıtılması dahil, kapsamlı bir dizi tedbir uygulayarak yolcularının ve çalışanlarının hem yerde hem de havada güvende olmasını sağlıyor. Bu tedbirler ve her bir uçuşta sunulan hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

 
AIRBUS FRANSA VE İSPANYA İLE ANLAŞTI
 
RUSYA İLE UÇUŞLAR COVİD -19 ÖNLEMLERİ İLE BAŞLIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS FRANSA VE İSPANYA İLE ANLAŞTI
Airbus, Fransa ve İspanya hükümetleriyle A350 Geri Ödenebilir Yatırım ...
SAĞLIK, ECZANE VE İGA PASS ÜCRETSİZ OLACAK
Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst ...
KATAR HAVAYOLLARI YENİDEN SABİHA GÖKÇEN’DE
Korona virüs nedeniyle yaklaşık 4 aylık ara sonrası Katar Havayolları, ...
 
TAV İLK 6 AYDA 11,4 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERDİ
TAV Havalimanları’nın hizmet verdiği yolcu sayısı, Nisan ve Mayıs aylarında ...
MASKE TAKMADI UÇAKTAN İNDİRİLDİ
Maske takmayı reddettiği için uçaktan indirilen yolcuya alkışlı tepki
TÜRKİYE’YE TURİST GÖNDERMEYE HAZIRIZ
Rusya’dan Türkiye’ye uçuşların yeniden başlatılmasına ilişkin bilgilerin ...
 
THY İNDİRİM KAMPANYASINI BİR AY UZATTI
Türk Hava Yolları, sağlık çalışanları için düzenlediği yüzde 40 indirim ...
RUSYA’DAN UÇUŞLAR 1 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Rusya, Türkiye ile uçuşların karşılıklı olarak 1 Ağustos’ta başlayacağını duyurdu
LİBYA'DAN TÜRKİYE’YE UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR
Koronavirüs nedeniyle askıya alınan Libya'dan Türkiye'ye uçak seferleri yeniden başlıyor
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası