pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
22 Aralık 2023 Cuma - 15:36

REALLY COOL AIRLINES HİTİT’LE UÇACAK

Küresel havacılık ve seyahat teknolojilerinin öncü ve ezberbozan ismi Hitit, 2023 yılını bitirirken yeni bir iş birliğinin startını verdi. Tayland’tan Really Cool Airlines ile anlaşma imzalayan Hitit, havacılık teknolojileri ihracatına yeni bir rota ekledi. 2024’te operasyona başlamayı hedefleyen Asya’nın genç ve dinamik havayolu şirketi, bütün operasyonlarını Hitit’in Crane yazılımları ile yürütecek.

REALLY COOL AIRLINES HİTİT’LE UÇACAK

Havacılık Teknolojilerinde Türkiye ve Tayland İş Birliği

Hitit 2023 yılını bitirirken başarılı bir iş ortaklığı anlaşması ile hizmet verdiği partner ve ülke sayısını artırmaya devam ediyor. Asya’da farklı havayolları ile iş ortaklıkları bulunan Hitit, ilk defa Tayland menşeili bir havayolu ile anlaşma imzaladı.

Bangkok merkezli bir havayolu şirketi olan Really Cool Airlines, tüm yazılım altyapısını kurmak ve işletmek için Hitit ile anlaştı. Hitit’in farklı iş modellerine uyum sağlayabilen ve her havayolunun özel ihtiyaçlarına göre esneklik gösteren yazılım çözümleriyle faaliyetlerine başlayacak olan Really Cool Airlines, Hitit teknolojisinden kapsamlı bir şekilde faydalanacak. Tayland’lı havayolu şirketi, Hitit’in yolcu hizmet sistemleri çözümlerinin yanısıra muhasebe ve operasyonel planlama yazılımlarını da kullanacak. Hitit’in küresel havacılık teknolojileri sektöründe benzersiz bir özelliği olan tek noktadan hizmet anlayışı ile operasyonlarını tamamen Hitit’in teknolojilerine emanet eden Really Cool Airlines, Hitit’ten uçtan uca bir hizmet alacak. Önümüzdeki dönemde hava kargo taşımacılığı alanına da yönelmeyi planlayan havayolu şirketi, bu alanda da Hitit’in çözümlerini kullanacak.

Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, Really Cool Airlines ile yaptıkları anlaşmanın hizmet verdikleri ülke sayısını artırmaları açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Really Cool Airlines, Tayland’daki ilk partnerimiz olarak kurumsal tarihimizde önemli bir yere sahip. Asya’daki ticaret rotamızı çeşitlendirerek, yeni bir ülkeye ihracat yapmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni bir havayolu olmasına rağmen havacılık sektöründe köklü bir deneyime sahip olan kadrosuyla, rekabetçi Asya pazarında çok başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bu yolu Hitit ile birlikte yürümek istemeleri bizim için de çok anlamlı. Havacılığa farklı bir soluk getirmek isteyen Really Cool Airlines’ın ‘Geleceği Uçuruyoruz’ sloganından da anlayacağımız üzere yenilikçi ve dijital bir havayolu olma iddiaları var. Bu yöndeki arayışları bizi biraraya getirdi ve çözümlerimizin kapasitesini, esnekliğini ve çevikliğini gördükten sonra bizi tercih ettiler. Really Cool Airlines ile partnerliğimiz, her havayoluna uygun dijital dönüşüm sunabilen kapasitemizin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.”

Really Cool Airlines’ın kurucusu ve CEO’su Patee Sarasin ise Hitit ile ortaklıkları hakkında şunları söyledi: “Hitit ile iş birliğimiz, yolcularımıza kişiselleştirilmiş seyahat deneyimi sunma konusundaki kararlılığımızda önemli bir dönüm noktasıdır. Hitit’in yenilikçi çözümlerinin teknolojik üstünlüğü, birinci sınıf hizmet sunma taahhüdümüzü mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Birlikte, seyahatin geleceğini yeniden şekillendirecek ve yolcularımız için sadece sorunsuz değil, aynı zamanda son derece keyifli bir seyahat deneyimi yaşatacağız.”

 
SUNEXPRESS GOLF TUTKUNLARINI AĞIRLADI
 
THY VE İŞTİRAK ÇALIŞANLARI NE KADAR PRİM ALACAK?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS GOLF TUTKUNLARINI AĞIRLADI
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm profesyonellerini ...
SABİHA GÖKÇEN İKİNCİ PİSTİ PAZARTESİ AÇILIYOR
Son dakika... İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pisti, 25 Aralık ...
İLK UZAY YOLCULUĞUMUZA KISA RÖTAR
Son dakika... 9 Ocak 2024’te uzaya gitmesi planlanan ilk Türk uzay yolcusu ...
 
DALAMAN HAVALİMANI’NIN 11 AYI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Muğla Dalaman Havalimanı’nda gerçekleşen rakamları açıkladı
HAKKARİ VE TOKAT HAVALİMANI VERİLERİ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Hakkari ve Tokat Havalimanları’nda ...
NEWTON UÇUŞ AKADEMİSİ İSTANBUL HAVALİMANI’NDA
Türkiye’nin ilk Newton Uçuş Akademisi; Boeing, İGA İstanbul Havalimanı, ...
 
BİLAL EKŞİ’YE BREZİLYA DEVLET NİŞANI
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Brezilya Devlet Nişanı aldı
MEHMET T. NANE YENİDEN TÖSHİD BAŞKANI
Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, Türkiye Özel ...
ANTALYA’DA UÇUŞ İPTALLERİ
Son dakika...Türk Hava Yolları bugün Antalya kalkışlı/varışlı 11 seferini iptal etti
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası