pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
23 Ağustos 2023 Çarşamba - 16:02

KABİN MEMURU DEĞİL, LUFHANSA’NIN PATRONU

Lufthansa'nın patronu Jens Ritter, Frankfurt'tan kalkan bir uçakta uçuş görevlisi olarak görüntülendi. CEO, Frankfurt'a gidiş-dönüş uçuşlarda kabin görevlisi olarak çalıştı

KABİN MEMURU DEĞİL, LUFHANSA’NIN PATRONU

Lufthansa’da pilot olan ve aynı zamanda havayolunun CEO'su olan Jens Ritter, Alman havayolunda geçirdiği yıllar boyunca birçok şapka taktı. Ancak yakın zamanda Frankfurt'tan Suudi Arabistan ve Bahreyn'e gidiş-dönüş seyahatinde kabin görevlisi rolünü ilk kez denedi.

Giden uçuşta business class'ta kabinin yeni üyesi olarak görev yapan Ritter, Frankfurt’a dönüş seferinde uçağın arka tarafına geçerek ekonomide mürettebatla birlikte çalıştı.

“HAYRETE DÜŞTÜM”

1 Nisan 2022'de Lufthansa Havayolları'nın CEO'su olarak göreve başlayan Ritter, konuya ilişkin uzun yıllardır Lufthansa Grubu'nda çalıştığını ancak "hiç kabin ekibinde çalışma fırsatı bulamadığını" söyledi. CEO, ekibe uçuşta yardımcı olmanın "ilginç" ve "aynı zamanda zorlayıcı" olduğunu söyledi. Ritter, "Özellikle bir şeyler planlandığı gibi gitmezse, organize edilecek ne kadar çok şey olduğunu görünce hayrete düştüm. Örneğin, menü kartlarında sunulan yemekler tam olarak uçakta yüklü olan yemekler değildi" dedi.

Ritter, yolcularla ilgilenmenin, onların ihtiyaçlarını karşılamanın ve "herkesin sahip olduğu farklı enerjiyle uğraşmanın" ilginç olduğunu sözlerine ekledi.  Ritter, pilot olarak uçtuğunu ve "gece uçuşu yapmanın getirdiği zorlukları" bildiğini düşündüğünü paylaştı. "Ama biyolojik saat size uyumanızı söylediğinde orada olmak, dikkatli ve çekici olmak tamamen farklı bir şeydi" diye ekledi.

“HER ANINDAN KEYİF ALDIM”

Ritter, kendisini karşılayan kabin ekibine de teşekkür ederek, Riyad'a giderken business class'ta yardımcı olduğunu, Frankfurt'a dönerken ise "ekonomi sınıfında misafirlerimizle ilgilendiğini" paylaştı. CEO, “Dürüst olmak gerekirse: Her andan keyif aldım" dedi. Lufthansa CEO'su, kabin ekibiyle sadece birkaç saat çalışarak edindiği bilgiler karşısında hayrete düştüğünün altını çizerek, kendisine bu deneyimi yaşattıkları için onlara ve yolculara teşekkür etti.

“Ofisteki kararları gerçekten hissettikten sonra karar vermek farklı olacaktır. Bu deneyimi mümkün kılan muhteşem ekibe, sevimli konuklara ve katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu rolü deneyen ilk CEO olmasa da Ritter, şüphesiz kendisine yardımcı olacak değerli bilgiler edinmek için sektördeki en zorlu rollerden birinin yerine geçmeyi seçen ender havayolu şirketi yöneticilerinden birisi.

 
BOMBA ŞAKASI PAHALIYA MAL OLDU
 
PRİGOJİN’İN OLDUĞU UÇAK DÜŞTÜ!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BOMBA ŞAKASI PAHALIYA MAL OLDU
İngiltere'nin East Midlands Havalimanı'ndan Antalya'ya gidecek olan Jet2 ...
AYDIN’DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
Son dakika... Aydın Çıldır Havalimanı'nda bulunan uçuş okulundan eğitim ...
50 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çay servis elemanı olarak çalışan ...
 
EMIRATES-AIR CANADA İŞ BİRLİĞİ
Emirates ve Air Canada, Montreal seferleri ile Ortak Uçuş Anlaşmasını genişletiyor
FRAPORT TAV’DA ‘I LOVE ANTALYA’ COŞKUSU
Fraport TAV Antalya Havalimanı ve Dufry Türkiye iş birliğiyle Ağustos ...
İGA’DA ÜST DÜZEY ATAMA
İGA İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Seda Kaplan Erdoğan atandı
 
THY BİR ŞİRKET DAHA KURDU
Türk Hava Yolları (THY), Finansal Teknolojiler Anonim Şirketi kurduğunu ...
AZERBAYCAN’LA HAVADA İŞ BİRLİĞİ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ile Azerbaycan Hava Seyrüsefer ...
SAĞ MOTORUNDAN ALEVLER SAÇTI
Southwest Hava Yolları’na ait Boeing 737-700 tipi uçak kalkışından kısa ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası