pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
14 Ağustos 2020 Cuma - 14:47

EMIRATES’TEN LÜBNAN’A YARDIM ELİ

Emirates, Dubai ve Lübnan arasında en çok ihtiyaç duyulan acil yardım desteğini sağlamak için 50'den fazla özel uçuşla bir hava bağlantısı oluşturuyor

EMIRATES’TEN LÜBNAN’A YARDIM ELİ

Şirket dünya çapında herkese kritik yardımların ve malzemelerin Beyrut'a ulaştırılması için kargo kapasitesine dönüştürülmek üzere nakit olarak veya Skywards Milleriyle bağışta bulunma imkanı veriyor. Emirates SkyCargo liderliğindeki insani yardım çalışmaları kapsamında yerel ve uluslararası STK'larla birlikte çalışılacak.

Beyrut Limanı'nda meydana gelen ve Lübnan'ın başkentinde çok sayıda bölgenin yıkımına yol açan patlamaların ardından, Emirates patlamaların etkilediği yüz binlerce insanın kritik acil ihtiyaçlarını karşılamak ve yardımları iletmek adına Lübnan'a destek veriyor. Emirates SkyCargo, ülkeye en çok ihtiyaç duyulan hava taşımacılığını sunmak için 50'den fazla özel uçuş düzenleyerek Lübnan'a kargo operasyonlarını artırmayı planlıyor.

Emirates, dünyanın dört bir yanından insanlara, Emirates Airline Vakfı aracılığıyla özel, güvenli ve kullanışlı bir portal üzerinden nakit para bağışında bulunma veya Skywards Millerini bağışlama imkanı veriyor. Bağışların süreceği önümüzdeki üç ay boyunca, Emirates Airline Vakfı, bir dizi STK ortağıyla birlikte hızlı ve şeffaf bir şekilde sahada bağışların doğrudan etkilenen kişilere yardımcı olmasını sağlamak adına, acil gıda, tıbbi malzeme ve diğer en çok ihtiyaç duyulan kalemlerin gönderilmesini bizzat koordine edecek.

Her bir bağış için, Emirates SkyCargo üzerinden kritik tıbbi ekipman ve malzemeler, gıda ve diğer acil ihtiyaç duyulan ürünlerin doğrudan Beyrut'a ulaştırılması için insanı yardım kuruluşlarına kargo kapasitesi sunulacak. Ek olarak, Beyrut'a acil yardım çalışmalarını hızlandırma taahhüdünün altını çizen Emirates SkyCargo, onaylı gönderiler için hava taşımacılığı ücretlerinde %20 oranında bir indirim sunarak daha fazla katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum şunları söyledi: 

"Bugün tüm dünya bu trajik felaketten etkilenenlere acil yardım ve kurtarma desteği sunarak Lübnan'la dayanışma içinde hareket ediyor. Emirates olarak, BAE'nin Lübnan'ı desteklemeye yönelik devam eden insani yardım çalışmalarını destekliyoruz ve acil bakım, barınma, gıda ve tıbbi destek sağlayan kuruluşlarını destekleyebilmesini sağlamak adına küresel acil durum müdahalesini güçlendirmek konusunda kararlıyız. Dünyanın dört bir yanından insanlar Lübnan'a destek gönderiyor ve biz de bu zor zamanlarda Lübnanlılara yardım ve kurtarma çalışmalarında sahada somut ve proaktif şekilde yardımcı olmak adına bir yol sunmaktan ötürü gururluyuz."

Emirates halihazırda BAE'deki çeşitli halk tabanlı kuruluşların bağışladığı gıda, kıyafet ve tıbbi malzemeleri taşıyan çok sayıda charter uçuşu düzenleyerek Lübnan'daki acil yardım çalışmalarını destekliyor. Havayolu, bir fark yaratmak ve hizmet verdiği topluluklara güçlü bir ortak olmak konusunda kararlı. Emirates Airline Vakfı üzerinden, şirket 16 ülkede 30 insani yardım ve hayırseverlik projesini destekliyor. Yıllar içinde, Emirates, Airbus Vakfı ile yaptığı ortaklık kapsamında insanı yardım seferlerini desteklemiş olup 2013 yılından beri Emirates A380 ile yapılan nakil uçuşlarıyla ihtiyaç sahiplerine 120 tonun üzerinde gıda ve hayati acil durum ekipmanları taşımakta.

Emirates, 1991 yılından beri Lübnan'a ve Lübnan'daki topluluklara hizmet veriyor. Şirket, Dubai ve Beyrut arasındaki operasyonlarına (haftada üç kere) Boeing 727 kullanarak başladı.. Bugün, Emirates Boeing 777 kullanarak Beyrut'a günde iki sefer gerçekleştirmekte ve sefer sıklığını artırma planları yapıyor.

 
DÜŞÜK EMİSYON İÇİN SON TESTLERE BAŞLADI
 
İNGİLTERE’DEN FRANSA VE HOLLANDA’YA KARANTİNA KARARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SENTINEL-1C RADAR ANTENİ KANATLARINI İLK KEZ AÇTI
Copernicus Sentinel-1C uydusunun sıfır yerçekimi koşullarını simüle eden ...
ALMAN ASKERLERİNE AIRBUS DESTEĞİ
Airbus, Alman Silahlı Kuvvetlerine iletişim hizmeti sağlayacak
ALMANYA’DA GURBETÇİ ALARMI
Türkiye’ye tatile gidip Almanya’ya dönen gurbetçilerin yüzde 2.5’unda ...
 
GENÇ PİLOT BU UÇAKTAN SAĞ ÇIKTI
Yunanistan’da meydan gelen uçak kazasında Tecnam P2008 tipi uçak ağaca ...
ANTONOV-72 KIRIMA UĞRADI
Birleşmiş Milletler adına uçan Antonov-72 tipi uçak Mali Gao Havalimanı’nda kaza yaptı
NASA ASTRONOTLARI DÜNYA’YA DÖNDÜ
SpaceX’e ait Falcon 9 roketi ile uzaya fırlatılan NASA astronotları Türkiye ...
 
SPACEX’İN ASTRONOTLARI DÜNYA’YA DÖNÜYOR
SpaceX’e ait Falcon 9 roketi ile uzaya fırlatılan Amerikan Ulusal Havacılık ...
RUANDA'DA HAVALİMANLARI YENİDEN AÇILDI
Ruanda'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kapatılan ...
İRAN TAZMİNAT ÖDEMEYİ KABUL ETTİ
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musavi, Tahran’ın ocak ayında ordu ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası