pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
18 Temmuz 2023 Salı - 21:14

İGA’DAN ŞAMPİYONLARA COŞKULU KARŞILAMA

2023 FIVB Milletler Ligi’nin finalinde Çin’i 3-1 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul'a döndü. İGA, şampiyon takımımızı İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşıladı

İGA’DAN ŞAMPİYONLARA COŞKULU KARŞILAMA

SU TAKI VE KULENİN ÖZEL ANONSUYLA KARŞILANDI

A Milli Kadın Voleybol takımımızı taşıyan Türk Hava Yolları’nın Dallas-İstanbul seferini yapan uçağı, İstanbul Havalimanı’na indiğinde Hava Trafik Kontrol Kulesi’ndeki kontrolörün özel anonsu ve itfaiyenin su takıyla karşılandı. Park yerine yanaşan uçaktan inen milli takım kafilesi VIP Terminali'nden yurda giriş yaptı. Kafile, bando eşliğinde çiçeklerle ve Türk bayraklarıyla karşılandı.

"Yolun daha başındayız"

Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yakaladıkları başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Üstündağ, ülkeye böyle bir şampiyonluğu ilk defa getirdiklerini aktararak, "Yolun daha başındayız. İki önemli turnuvamız daha var. Hedefimiz, altın madalyalar ile dönmek. Biz bu turnuvada şampiyon olmakla kalmadık aynı zamanda dünyada birinci sıraya geldik. Bu yüzden bu başarı çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

"Bu başarıyı sürdürmeyi amaçlıyoruz." diyen Üstündağ, "Kürsüde olmak ve bu ülkenin gururu olmak istiyoruz. Camia olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Herkes bizim yaşadığımız gururu yaşamak ister. Biz de bunun devamını istiyoruz." diye konuştu. Şampiyonluk sayısında çok heyecanlı olduğunu söyleyen Üstündağ, "Federasyon başkanı olarak kürsüde kızlarımıza madalyalarını vermek çok güzeldi. Ülke olarak bu başarıyı hak ettik. Biz voleybol ülkesiyiz. Ayrıca spor ülkesi olacağımıza da inanıyorum. Her branşta bu zaferleri yaşayacağız." dedi.

Eda Erdem: Hedefimiz artık olimpiyatlarda zirveye çıkmak

Kaptan Eda Erdem, bu takımın parçası olduğu için çok gururlu olduğunu söyleyerek, "Bu başarı Türk voleybolunu tarihe kazıdı. İnanıyoruz ki zirvemiz bu değil. Bu zaferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz artık olimpiyatlarda zirveye çıkmak."

Daniele Santarelli: Şimdi hedefimiz Avrupa Şampiyonası

Başantrenör Daniele Santarelli de, destek olan herkese teşekkür ederek, "İnanılmaz bir atmosferdeyiz. Federasyona bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Daha yolun başındayız. Ama şu an mutluluğumuzun tadını çıkaracağız." diye konuştu. Santarelli, "Yorgunuz. Sesim de gitmiş durumda. Bu kupa için çok çalıştık. Çok iyi iş çıkardık. Şimdi hedefimiz Avrupa Şampiyonası." ifadelerini kullandı.

İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA da sosyal medya hesaplarından milli takımın karşılanma görüntüleri ile birlikte, “Şampiyon #FileninSultanları İGA İstanbul Havalimanı’nda! A Milli Kadın Voleybol Takımımızı bugün havalimanımızda bando ve çiçekler eşliğinde karşıladık. Bize bu gururu yaşattıkları için tüm takıma, teknik kadroya ve federasyonumuza teşekkür ederiz. Tebrikler” paylaşımını yaptı.

 

 
DİLAN ÇITAK TATLISES'İN ZOR ANLARI
 
PEGASUS’UN KARADAĞ UÇUŞLARI BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DİLAN ÇITAK TATLISES'İN ZOR ANLARI
Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses'in İstanbul Havalimanı'nda yaşadığı tatsızlık ...
POLİSTEN KAÇAN SÜRÜCÜ BİSİKLETLİYİ ÖLDÜRDÜ
Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçan otomobil sürücüsü, ...
BLUE’NUN SOLİSTİ THY UÇAĞINDA OLAY ÇIKARDI
İngiliz ‘Blue’ Grubunun solisti Lee Ryan, THY'nin Trabzon-İstanbul uçağında ...
 
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Bayramlar barışın, hoşgörünün, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Haberair.com ...
LUXURY SQUARE’DA RENKLİ ETKİNLİK
TAV Havalimanları ve Unifree Duty Free/Gebr. Heinemann’ın iştiraki ATÜ ...
BURASI DİYARBAKIR HAVALİMANI OTOPARKI
Diyarbakır Havalimanı otoparkında park edilmiş plakasız ve sıfır araçlar ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA TARAFTAR YOĞUNLUĞU
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak olan UEFA Şampiyonlar ...
INTER VE MANCHESTER CITY FİNAL İÇİN İSTANBUL’DA
Inter ve Manchester City kafileleri Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA ELE GEÇİRİLDİ
İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü, arka arkaya yaptığı operasyonlarda ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası