pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
16 Kasım 2023 Perşembe - 17:17

İGA PASS MİLLİ TAKIMIN SPONSORU OLDU

İGA İstanbul Havalimanı’nın yolcularına sağladığı olanaklarla ön plana çıkan ve unutulmaz bir havalimanı deneyimi sunan özel yolcu programı İGA PASS, Türkiye Futbol Federasyonu ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İGA PASS, Türkiye Kadın A Millî Futbol Takımı ve Türkiye Erkek A Millî Futbol Takımı’nın ‘Resmî Sponsor’u oldu.

İGA PASS MİLLİ TAKIMIN SPONSORU OLDU

İGA İstanbul Havalimanı, toplumsal sorumluluk anlayışıyla spora desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda, İGA İstanbul Havalimanı’nın, yolcularına sağladığı olanaklarla ön plana çıkan ve unutulmaz bir havalimanı deneyimi sunan özel yolcu programı İGA PASS, Türkiye Futbol Federasyonu ile imzaladığı protokolle, Türkiye Kadın A Millî Futbol Takımı ve Türkiye Erkek A Millî Futbol Takımı’nın ‘Resmî Sponsor’u oldu.

İmza törenine İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi katıldı. İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminalinde yapılan törene, Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile birlikte Almanya ile oynanacak dostluk maçı için Almanya’ya giden Milli Takım futbolcuları ile kafile üyeleri katıldı.

BÜYÜKEKŞİ: HAVALİMANLARIMIZIN VARLIĞI BÜYÜK ROL OYNADI

Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Ülkemizin medarı iftarı İstanbul Havalimanı’nda, bu önemli iş birliği için sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz, kısa süre önce İtalya ile birlikte 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı düzenleme hakkı kazandık. Bir hayali gerçekleştirdik ve Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırdık. Bu önemli organizasyonu almamızda; modern stadyumlarımız, konaklama tesislerimiz, ulaşım ağımız ve üst düzey havalimanlarımızın varlığı büyük rol oynadı. Dolayısıyla, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz” dedi.

“İGA PASS MARKASININ TÜM MİLLİ TAKIMLARIMIZA UĞUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

İGA PASS ile imzaladıkları anlaşmanın milli takımlara uğur getirmesini dileyen Büyükekşi, “İGA PASS ile ilk iş birliğimiz, 2021 yılında gerçekleşti. Tüm milli takımlarımızın tedarik sponsoru oldular. Şimdi ise bu sponsorluğu genişletiyoruz. İGA PASS, artık bizim resmi sponsorlarımız arasına girerek ailemize daha fazla güç vermeye başlıyor. Sadece kadın ve erkek A Milli Takımlarımıza değil, genç yaş kategorilerindeki milli takımlarımıza da hizmet sunacaklar. Maç seyahatlerinde; karşılamadan, transferlerine tüm ihtiyaçlarında millilerimizin yanlarında olacaklar. Ayrıca, kendileriyle Euro 2024 yeni formalarımızın satışı için iş birliği yapacağız. Ay-yıldızlı formamızı, her gün binlerce yolcunun uğrak noktası olan İstanbul Havalimanı'nda özel mağazamızda buluşturacağız. Bu kıymetli iş birliği ile İGA İstanbul Havalimanı’nın ve İGA PASS markasının, tüm milli takımlarımıza uğur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BİLGEN: “TÜRK FUTBOLU DÜNYADA ÖNEMLİ BİR KONUMDA BULUNUYOR”

İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Vekili Selahattin Bilgen da, İGA olarak toplumsal sosyal sorumluluk projeleriyle hayata değer katmayı sürdürdüklerini belirterek, “Bugün burada çok önemli bir iş birliğine imza atıyoruz. Daha önce ‘Hizmet sponsoru’ olarak destek verdiğimiz Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı’nın artık İGA PASS markamız ile resmi sponsoruyuz. Son yıllarda sporcularımız dünyada art arda kazandıkları başarılarla ülkemize büyük gurur yaşattılar. Türk futbolu dünyada önemli bir konumda bulunuyor. İGA İstanbul Havalimanı da dünyanın sayılı büyük havalimanları arasında yer alıyor. Bu bakımdan böyle güçlü iki kuruluşun bir araya gelmesi bizim için çok önemli. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem İGA’ya hem de Türk futboluna değer katacağına yürekten inanıyorum. İGA İstanbul Havalimanı olarak iş birliğimizin hem ülkemize hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İmza töreni, forma takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 
YENİ YAŞINI UÇAKTA KUTLADI
 
"40 ADET EUROFIGHTER ALMAYI PLANLIYORUZ"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YER İSTANBUL HAVALİMANI SAAT 09.05
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA 10 KASIM
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yılında Sabiha Gökçen ...
İSTANBUL HAVALİMANI TAKSİCİLERİNDEN FİLİSTİN'E DESTEK
İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyeleri, İsrail'in Gazze'ye ...
 
ANADOLU KÜLTÜRÜ İSTANBUL HAVALİMANI’NDA SERGİLENECEK
İGA ART Sanat Projeleri Yarışması’nda büyük ödül sahibini buldu: Sanatçı ...
HALKALI-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU NE ZAMAN AÇILIYOR?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı ...
ANKARA VALİLİĞİ'NDEN YÜKSEK SES UYARISI
Ankara Valililği, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde SOLOTÜRK'ün ...
 
HITIT’İN UÇAN RAKETLERİ GÜMÜŞ ÖDÜL ALDI
Hitit’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi Uçan Raketler, pazarlama ve ...
GAZZE'YE GÖNDERİLEN YARDIM UÇAĞI YOLA ÇIKTI
Gazze'ye ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan, içerisinde 20 uzman sağlık çalışanın ...
İSRAİL VATANDAŞLARI TÜRKİYE'DEN AYRILIYOR
İsrail Ulusal Güvenlik Merkezi’nin vatandaşlarına Türkiye’yi terk etmeleri ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası