pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
101 YAŞINDAKİ KADINI BEBEK DİYE KAYDETTİLER
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
21 Haziran 2023 Çarşamba - 16:12

TEI VE GE AEROSPACE F110 BAKIMLARI İÇİN ANLAŞTI

TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. ve GE Aerospace; F-16 ve F-15 savaş uçaklarında kullanılan F110 motoru için TEI’nin birçok ülkeye “Depo Seviyesi Bakım” hizmetine dair sahip olduğu lisansı uzatma konusunda anlaştı. Bu iş birliği, TEI ile askeri motorlar konusundaki uzun vadeli ortağı GE Aerospace arasındaki bağı daha da kuvvetlendiriyor.

TEI VE GE AEROSPACE F110 BAKIMLARI İÇİN ANLAŞTI

Havacılık motorları için sunduğu bakım hizmetleri ile kendini kanıtlayan TEI, GE lisansıyla, anlaşma kapsamındaki birçok ülkeye F110 motorları için servis hizmeti sağlayabiliyor. Bölgesel bir F110 merkezi olarak tanınan TEI, “Motor Yapısal Bütünlük Programı” ve “Hizmet Ömrü Uzatma Programı” ile ilgili de başarılı işlere imza atıyor.

TEI ve GE Aerospace, uzun yıllar boyunca sürdürdükleri iş birliğinin ardından şimdi de global filodaki F110 motorlarına servis desteği sağlamada kritik bir rol oynamaya hazırlanıyor.

Fransa’da düzenlenen Paris Air Show’da gerçekleşen imza töreninde TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, "Bölgesel bir merkez olarak F110 motorlarının bakım hizmeti için servis sağlayıcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Akşit, "Artan talepler nedeniyle kapasite ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, F110 motorları için sınıfının en iyisi hizmetimizi zamanında ve hızlı teslimat, yüksek kalite standartları ve rekabetçi fiyat seviyelerinde sunmaya kararlıyız. Türk Hava Kuvvetlerinin tüm F-16 filosu için F110 motorlarının üretimini gerçekleştiren ve F110 motorlarının bakım hizmeti için bölgedeki birçok ülke ile çalışan TEI, GE Aerospace'in küresel F110 motorlarının bakım hizmeti için bölgedeki en önemli merkezlerden biri.” diye ekledi.

GE Aerospace Askeri Sistemler Savaş ve Eğitim Motorlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Shawn Warren, "Dünya çapındaki F110 müşterilerimiz için bakım hizmeti alanında hizmet sağlayıcısı olan TEI ile uzun süredir devam eden ilişkimizi sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz." dedi. "Bu anlaşma, uluslararası F110 kullanıcılarımızın bölgede gelişmiş destek ve hizmetlere sahip olmalarını sağlayacak." ifadelerini kullandı.

TEI, F110 motorları için en büyük parça üreticilerinden biri olmasının yanı sıra Black Hawk, Seahawk, Super Cobra ve Apache helikopterlerinde kullanılan GE’nin T700 motorları, F-16 ve F-15 savaş uçaklarında kullanılan F110 motorları ile Barbaros, Gabya ve İSTİF sınıfı fırkateynler (MİLGEM-I), Ada sınıfı (MİLGEM) korvetler ve DİMDEG filosu akaryakıt ikmal gemilerinde kullanılan LM2500 gaz türbinlerinde sadece Türkiye için değil birçok farklı ülke için lisanslı bir bakım merkezi konumunda bulunuyor.

 
BOLAT: 20-25 ARKADAŞLA YOLLARIMIZI AYIRDIK
 
'ŞIRDANCI MEHMET'E THY'DEN 6 AY BİLET YOK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SCHOLZ TÜRK F-16 PİLOTLARIYLA BİR ARADA
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya'da süren NATO tarihinin en büyük ...
NATO TARİHİNİN EN BÜYÜK HAVA TATBİKATI
NATO'nun en büyük hava savunma tatbikatı “Air Defender 2023” Almanya'da başladı.
İSMAİL DEMİR NEREYE ATANDI?
Savunma Sanayii Başkanlığı görevinden ayrılan Prof. Dr. İsmail Demir'in ...
 
YENİ MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER
Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Kabinede yer alan isimlerin ...
YAPAY ZEKA DRONE OPERATÖRÜNÜ ÖLDÜRDÜ
Yapay zeka destekli askeri drone, simülasyonda operatörünü öldürdü. ABD ...
BAYKAR TEKNOLOJİ VE TEKNİK LİSE KURUYOR
Milli Eğitim Bakanlığı ile BAYKAR arasında Baykar Milli Teknoloji Mesleki ...
 
BAKAN TEI’DE GENÇLERLE BULUŞTU
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TEI’de ikincisi düzenlenen ...
TUSAŞ MALEZYA'YA ANKA İHRAC EDECEK
Malezya Hava Kuvvetlerinin, İnsansız Hava Aracı (İHA) ithalatı ile ilgili ...
TEI’NİN MİLLİ MOTORLARI ASYA’DA
Türkiye’nin Millî Havacılık Motorları Asya-Pasifik’in en büyük havacılık fuarında
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası