pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
DÜNYA PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
TAV'DAN İLK ÇEYREKTE 17,1 MİLYON YOLCU
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
11 Nisan 2021 Pazar - 13:25

TAKSİDE 200 BİN LİRA UNUTAN TURİST

Türkiye'ye tatile gelen Kuveytli Khalid Monahe, İstanbul Havalimanı'nda bindiği takside içinde yaklaşık 200 bin lira değerinde döviz olan çantasını unuttu. Çantayı fark eden taksicinin oteli arayarak durumu bildirmesi üzerine rahat bir nefes alan Monahe, ikinci kez geldiği havalimanında parasını görünce mutluluktan adeta havalara uçtu

TAKSİDE 200 BİN LİRA UNUTAN TURİST

DHA’dan Enver ALAS’ın haberine göre, Kuveytli iş insanı Khalid Monahe, dün öğleden sonra tatil için tarifeli seferle İstanbul Havalimanı'na geldi. Havalimanı taksisine binen Monahe, Başakşehir'de konaklayacağı otele geçti. Yolcuyu bıraktıktan sonra İstanbul Havalimanı'ndaki taksi durağına geri dönen taksici Levent Toraman (59), aracın arka koltuğunda bir çantanın unutulduğunu fark etti. Çantayı kontrol eden taksici, içerisinde bir miktar Türk Lirası olmak üzere çoğunluğu dolar ve kendi ülkesinin para biriminden oluşan yüklü miktarda para olduğunu gördü.

TAKSİCİ OTELİ ARAYARAK TURİSTE ULAŞTI

Taksi şoförünün durumu bağlı bulunduğu taksi durağına bildirmesi üzerine, hemen turistin gittiği otel ile irtibata geçilerek Kuveytli turiste ulaşıldı. Tekrar havalimanına gelen Kuveytli turist, parasının kendisine teslim edilmesiyle büyük sevinç yaşadı.

"PARAMIN KAYBOLACAĞINDAN KORKMADIM"

İstanbul'a tatil için geldiğini belirten Khalid Monahe, unuttuğu paranın kendisine ulaştırılarak teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Monahe, "Şoföre çok teşekkür ederim. Çünkü çantamı unuttum. Kısa süre içinde bana ulaştılar. Çantamın içindeki para dahil hiçbir şeye dokunmamışlar. Aradığımda hemen gelip beni aldılar. Tekrar çok teşekkür ederim. İstanbul'a tatil için geldim, ziyaret için sık sık geliyorum. Çok mutluyum, bu ülkeyi seviyorum. Paramın kaybolacağından korkmadım. Türkiye iyi bir ülke, vatandaşları iyi insanlar. Direkt aradım ve hemen geldiler" dedi.

"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY BAŞIMA GELMEDİ"

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne bağlı olarak taksicilik yaptığını belirten Levent Toraman ise olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Müşterimi indirdikten sonra havalimanına geldiğimde yaptığım kontrolde bir çanta gördüm. Çantayı görevlilere teslim ettim. Görevliler de içinde para olduğunu söyledi. Telefonla ulaştık. Oteli aradık, onlar da bizi arıyormuş. Onun öncesinde kooperatifimiz aradı ve ulaştı. İki buçuk yıldır burada taksicilik yapıyorum. Daha önce böyle bir şey başıma gelmedi."

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi yetkilileri parayı Kuveytli turiste teslim etti. Yolcu ve beraberindeki arkadaşı aynı taksici ile otele gitmek üzere tekrar İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı. Öte yandan Monahe'nin taksiciye 300 dolar bahşiş verdiği öğrenildi.

 
YERLİ ROKET MOTORU TESTİ GEÇTİ
 
ENKAZI ÇIKARILMAYA ÇALIŞILIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVALİMANINDA 3 BİN SÜLÜK YAKALANDI
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kırgızistan'a gitmek isteyen yabancı uyruklu ...
YOTEL İSTANBUL’DAN RAMAZAN MENÜLERİ
Dünyanın en büyük transit merkezlerinden biri olan İstanbul Havalimanı’nın ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 6 MİLYONLUK OPERASYON
Mısır'dan İstanbul Havalimanı'na gelen 4 şüphelinin kaçak yolla kanser ...
 
THY ÇALIŞANI 9 KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE VE 1 ANAOKULU KAZANDIRDI
Türk Hava Yolları çalışanı Cafer Canşi, başlattığı yardım kampanyasıyla ...
ÇANTASINDA 174 ‘SÖZDE’ KORONA İLACIYLA TÜRKİYE’YE GELDİ
İstanbul Havalimanı’ndan Türkiye’ye giriş yapmak isteyen Gülnaz S.’nin ...
HASAN ŞAŞ HAVALİMANINDA BİR VATANDAŞLA TARTIŞTI
Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Hasan Şaş, geçtiğimiz ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ÇANAKKALE ZAFERİ PROJESİ
Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda ...
THK 100 LİTRE FARKLA İHALE DIŞI KALDI
Orman Genel Müdürlüğü, 9 Mart’ta 5 adet yangın söndürme uçağı kiralamak ...
PİLOT KAYDETTİ
Marmara Denizi’nin Gemlik açıklarında, kimyasal maddelerin de olduğu ileri ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası