pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
BAKANLIKTAN OTEL AÇIKLAMASI
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
TÜRK MÜŞTERİ ‘MİLLİYET FARKI’ ÜCRETİ ÖDEDİ
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
RUSYA'DAN ABD'YE: THY'YE BASKI YAPIYORSUN
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜ KİME VERİLDİ?
15 Aralık 2020 Salı - 14:55

SEYŞELLER UÇUŞLARINA YENİDEN BAŞLIYOR

Qatar Airways yolcuları havayolunun Avrupa'daki 34 uçuş noktası üzerinden yaptığı haftalık 250'den fazla seferle Orta Doğu'nun En İyi Havalimanı (HIA) bağlantılı olarak Seyşeller’e uçabilecek

SEYŞELLER UÇUŞLARINA YENİDEN BAŞLIYOR

Havayolunun çift motorlu, yakıt tasarruflu ve çevreci uçaklara yönelik ileri görüşlü stratejik yatırımı, kriz boyunca uçmaya devam etmesine ve küresel havacılığın sürdürülebilir büyümesine liderlik etmesine olanak sağladı.

Qatar Airways, Seyşeller'e yapılacak uçuşların 15 Aralık 2020 itibarıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Uçuşlar, Business Class'ta 8, Economy Class’ta 102 koltuklu Airbus A319 tipi uçakla gerçekleştirilecek.

HAFTADA 3 SEFER

Qatar Airways, Seyşeller Uluslararası Havalimanı'na (SEZ) haftada üç kez uçacak. Qatar Airways Ceo’su Akbar Al Baker, “Seyşeller'e yaptığımız uçuşlara tekrar başlayacak olmaktan ve Afrika’daki ağımızı haftalık 70'in üzerinde uçuşla 21 uçuş noktasına çıkarmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çarpıcı beyaz kumlu plajları, adadan adaya gezi imkanı ve canlı ormanları ile Seyşeller'in, tüm dünyada kış mevsimi başlamış olsa bile yolcular için unutulmaz bir tatilin tadını çıkarabilecekleri oldukça popüler bir seçenek olacağına eminiz.” dedi.

Al Baker, “Qatar Airways, dünyanın her yerinden seyahat eden yolcuları Orta Doğu’nun en iyi havalimanı ve hem evimiz hem de merkezimiz olan Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) aracılığıyla birbirine bağlamayı hedefliyor. Avrupa, Asya-Pasifik veya Amerika'dan yapılacak seyahatlerde yolcular, en son sağlık ve güvenlik yönetmeliklerinin uygulandığı uçaklarımızda sorunsuz bir yolculuğun keyfine varabilirler.”diye ekledi.

Seyşeller Turizm Kurulu Başkanı Sherin Francis, Qatar Airways’in Seyşeller'e uçuşlarının yeniden başlamasıyla ilgili olarak, “Seyşeller’in, Qatar Airways tarafından uçuş ağının bir parçası olarak değerlendirilmesi bizim için onurdur. Seyşeller'i daha görünür ve erişilebilir kılmak için pazarlama stratejilerimizi gözden geçirdiğimiz bu dönemde, Katar ve Seyşeller arasındaki uçuşların yeniden başlaması bizim için önemli bir fırsat.” değerlendirmesini yaptı.

Qatar Airways’in Afrika’da genişleyen operasyonları ile yolcular, havayolunun 30'dan fazla Afrika vatandaşının da dahil olduğu çok kültürlü kabin ekibi ile uçakta Afrika misafirperverliğinin güzel bir örneğini göreceklerinden emin olabilirler. Ayrıca yolcular, Qatar Airways’in uçak içi eğlence sistemi Oryx One'da çeşitli Afrika filmlerinin, TV şovlarının ve müziklerin keyfini de çıkarabilirler.

STRATEJİK YATIRIMLAR YAPTI

Qatar Airways, dünyanın en büyük Airbus A350 filosu da dahil olmak üzere çeşitli yakıt tasarruflu, çift motorlu uçaklara yaptığı stratejik yatırım sayesinde, pandemi boyunca uçmaya devam ederek uluslararası seyahatin sürdürülebilir iyileşmesine liderlik etti ve önemli bir konuma sahip oldu. Havayolu geçtiğimiz günlerde son teknoloji ürünü üç yeni Airbus A350-1000 uçağını daha teslim aldı ve ortalama yaşı 2,6 olan A350 filosunu toplam 52 adete çıkardı.

Qatar Airways, COVID-19’un seyahat talebi üzerindeki etkileri ve mevcut pazarda bu kadar büyük dört motorlu bir yolcu uçağını kullanmanın çevre duyarlılığı açısından doğru olmadığını düşündüğü için Airbus A380 filosunu kullanmıyor. Qatar Airways ayrıca kısa süre önce yolcularının rezervasyon sırasında yolculuklarına ilişkilin karbon emisyonlarını gönüllü olarak dengelemelerini sağlayan yeni bir program başlattı.

Birçok Uluslararası ödülü bulunan Qatar Airways, Skytrax tarafından düzenlenen 2019 Dünya Havayolu Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Havayolu" ve "Orta Doğu'nun En İyi Havayolu" seçildi. Ayrıca çığır açan Business Class deneyimi sunan Qsuite sayesinde, "Dünyanın En İyi Business Class"ı ve "En İyi Business Class Koltuğu" ödüllerine layık görüldü. Qsuite 1-2-1 konfigürasyonlu koltuk düzeni ile, yolculara gökyüzündeki en geniş, tam mahremiyet sağlayan, konforlu ve sosyal mesafeli Business Class hizmetini sunuyor. Qatar Airways ayrıca, havayolu sektöründe mükemmelliğin zirvesi olarak kabul edilen ve saygı duyulan "Yılın Havayolu" ödülünü beş kez alan tek havayoludur. Bayrak taşıyıcısının Doha’daki merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı geçtiğimiz günlerde Skytrax World Airport Awards 2020'de dünya çapında 550 havalimanı arasında 'Dünyanın En İyi Üçüncü Havalimanı' seçildi.

Qatar Airways yolcuları artık Afrika'dan Economy Class için toplam 46 kg, Business Class'ta ise toplam 64 kg olacak şekilde iki parçalı yeni bagaj hakkından yararlanabilirler. Yolculara Qatar Airways ile seyahat ederken daha fazla esneklik ve konfor sunmak için tasarlanan bu hizmet ile ilgili detaylı bilgi için https://www.qatarairways.com/en-qa/baggage/allowance.html adresi ziyaret edilebilir.

15 Aralık 2020'den itibaren Seyşeller Uçuş Tarifesi:

Salı, Perşembe ve Cumartesi

Doha (DOH) - Seyşeller (SEZ) QR678

Kalkış: 02:35 – Varış: 08:55

Çarşamba, Cuma ve Pazar

Seyşeller'den (SEZ) Doha'ya (DOH) QR679

Kalkış: 01:20 – Varış: 05:45

 
PENTAGON’DAN ‘MİKRODALGA SİLAHI’ ATILIMI
 
ANGARA A-5 AĞIR ROKETİ FIRLATILDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FLYDUBAI İSTANBUL’A DÖNÜYOR
Birleşik Arap Emirlikleri’nin düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai, ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NA SKYTRAX'TEN 5 YILDIZ
Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst ...
EMIRATES İSTANBUL UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
Dubai merkezli Emirates Havayolları, pandemi nedeniyle ara verdiği Dubai-İstanbul ...
 
UÇUŞLARIN BAŞLAMASI İÇİN YENİ HAMLE
Hollanda'daki tur operatörleri ve hava yolu şirketleri, kendi ucuz ve ...
AIRBUS’IN İLK 5 METRELİK REFLEKTÖRÜ
Airbus, Avrupa'nın radar uyduları için ilk beş metrelik konuşlandırılabilir ...
KARS'TA HAVA ULAŞIMINA SİS ENGELİ
Kars'ta etkili olan sis nedeniyle İstanbul-Kars seferi iptal edildi
 
İSVEÇ HAVA KUVVETLERİ'NDEN 'NOEL AĞACI' KOREOGRAFİSİ
İsveç Hava Kuvvetleri, yılbaşının yaklaşması ile 'Noel Ağacı' koreografisi ...
EMIRATES TATİL COŞKUSUNU YAŞATIYOR
Emirates yeni yıl ruhu için hazırlıklarını tamamladı. Havayolu her yıl ...
DHL EXPRESS VE SABİHA GÖKÇEN'DEN İŞ BİRLİĞİ
Sabiha Gökçen Havalimanı meydan işletmecisi Havalimanı İşletme ve Havacılık ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası