pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
FRANSA'YA UÇACAKLAR DİKKAT! THY UYARDI
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
DÜŞÜŞ ANI KAMERADA
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
20 Kasım 2020 Cuma - 12:23

HİTİT'İN YENİ ROTASI BREZİLYA

Havacılık teknolojileri üretimi ve ihracatında Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil eden Hitit’in yeni rotası Brezilya oldu

HİTİT İN YENİ ROTASI BREZİLYA

Amerika kıtası açılımını bu yıl başlatan Hitit, pandemi koşullarına rağmen özellikle Güney Amerika’daki genişlemesini sürdürüyor. Hitit, Brezilya menşeili Nella Havayolları ile uzun soluklu bir anlaşma imzalayarak, havayolunun teknoloji partneri oldu. Ülkemizin Güney Amerika’daki en büyük dış ticaret ortağı konumundaki Brezilya’ya artık yazılım teknolojileri de ihraç eden Hitit, hizmet ihracatına getirdiği dinamizmi sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli ilk havacılık bilişim şirketi olan Hitit, pandemi koşullarına rağmen farklı ülkelerden yeni havayolu firmaları ile yaptığı anlaşmalarla yerli havacılık teknolojilerinin dünya üzerinde kullanımını arttırmayı sürdürüyor. Brezilyalı Nella Havayolları da yeni dönemde gerek yolcu hizmet servisleri alanında gerekse temel havayolu operasyonları ve muhasebe alanlarındaki bütün hizmetleri Hitit’in uçtan uca çözümleriyle gerçekleştirecek.

Pandemi koşullarıyla önemi gittikçe artan hava kargo operasyonlarına yönelik ürünleriyle de havayollarına hizmet veren Hitit, yeni partneri Nella Havayolları’nın kargo teknolojisini de üstleniyor. Böylelikle uçtan uça, bütünlüklü ve kesintisiz bir hizmet alacak olan Nella Havayolları’nın 2021 yazında Hitit’in sistemleri ile uçması planlanıyor.

26 ülkeye havacılık teknolojileri ihracatı

Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, Nella Havayolları ile yaptıkları anlaşma hakkında şunları söyledi:

“Pandemi koşullarının havayolu firmalarının günlük operasyonlarını kısıtlamasına rağmen, aşı konusunda katedilen gelişmeler, seyahat sektörüne yönelik olumlu beklentileri arttırdı ve Covid sonrası döneme hazırlanmak isteyen havayolu firmaları dijitalleşmeye önem vermeye başladı. Ekiplerimiz dünyanın birçok farklı noktasındaki havayolu firmalarıyla bir araya geliyor, Türk teknolojisini tanıtıyorlar. Teknolojik üstünlüğümüz ve rekabetçi fiyat yapımızla birçok havayolunun tercihi olmak gurur verici. Brezilya’daki yeni havayolu partnerimiz Nella Havayolları, Brezilya’daki ilk müşterimiz ve Güney Amerika açılımımızın en yeni ayağa olarak bizleri heyecanlandırıyor. Brezilya ile birlikte ihracat yaptığımız ülke sayısını 26’ya yükselttik. İçinden geçtiğimiz bu günlerde, Türkiye’nin tanıtımını teknoloji ile yapmak bizleri çok mutlu ediyor.”

Nella Havayolları’nın Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adriano Pinhas, Hitit ile varılan anlaşma hakkında şöyle konuştu:

“Dünyada havacılık yazılımında önemli bir yeri olan Hitit’i ve sektöre getirdikleri yenilikleri uzun yıllardan bu yana hayranlıkla takip ediyorum. Nella için yeni bir teknoloji ortağı ararken çok hassas davrandık, çünkü yetersiz teknolojiler ve sistemlerin, iş planımızı ve stratejimizi bozmasına izin veremezdik. Bu bakış açısıyla başlattığımız ihale süreci boyunca birçok önemli rakibini eleyen Hitit, özellikle yolcu hizmet sistemleri alanındaki entegre yazılım çözümleriyle ön plana çıktı. Doğru bir tercih yaptığımıza ve uzun yıllar Hitit’le birlikte çalışacağımıza inanıyorum.”

 
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA KORONAVİRÜS İLACI OPERASYONU
 
TURİSTLERE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES’E BİR ÖDÜL DE İNGİLTERE’DEN
Emirates, 2020'de İngiltere'nin Lider Seyahat Ödülleri Tarafından En İyi ...
BOEING 737 MAX ARALIK’TA PİSTLERE DÖNÜYOR
İki ölümcül kazaya sebep olmasından ötürü uçuş lisansı geçici süreliğine ...
ALTI AYLIK PERFORMANSINI AÇIKLADI
Emirates Grubu bugün yaptığı duyuruyla 2020-21 mali yılına ilişkin ilk altı ay sonuçlarını açıkladı
 
SABİHA GÖKÇEN’DE DUFRY DÖNEMİ BAŞLADI
Malaysia Airports’un tamamına sahip olduğu, Türkiye’nin yükselen şehir ...
TURKISH CARGO KOVİD-19 AŞILARINI TAŞIYOR
Turkish Cargo, kıtalararasında kurduğu hava kargo köprüsüyle Kovid-19 aşılarını taşıyor
THY: UÇUŞU OLAN YOLCULAR SEYAHAT EDEBİLİR
Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs önlemleri ...
 
SUNEXPRESS’TEN BOŞ ORTA KOLTUK IMKANI
SunExpress Havayolları, yolcularının daha rahat seyahat edebilmelerini ...
İSTANBUL HAVALİMANI DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE AVRUPA’NIN EN İYİSİ
Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst ...
PEGASUS’TAN ‘KISITLAMA’ DUYURUSU
Pegasus Havayolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası