pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
20 Kasım 2020 Cuma - 11:12

EMIRATES’E BİR ÖDÜL DE İNGİLTERE’DEN

Emirates, 2020'de İngiltere'nin Lider Seyahat Ödülleri Tarafından En İyi Havayolu ve En İyi Uzun Mesafe Havayolu ünvanıyla taçlandırıldı

EMIRATES’E BİR ÖDÜL DE İNGİLTERE’DEN

Emirates, The Sun Seyahat Ödülleri'nde 2020'nin ‘En iyi Havayolu’ ödülüne layık görülürken, The Times ve The Sunday Times Seyahat Ödülleri'nde ise En İyi Uzun Mesafe Havayolu seçildi.

Seyahat açısından eşi benzeri görülmemiş bir yıl sonrası, sektörün en iyilerini kutlamak için okuyucular tarafından yüz binlerce oy kullanıldı. Emirates'in modern, geniş gövdeli uçaklarındaki birinci sınıf ürün ve hizmet yelpazesi, ödüller kazanmasını sağlarken, yolcular havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da 4500'den fazla eğlence kanalı ile keyifli vakit geçirip lezzetli yemekler ve ikram edilen içeceklerin keyfini çıkarıyorlar.

Emirates ödülleri kazanırken operasyonlarını güvenli bir şekilde sürdürmeye ve yolcularını Dubai üzerinden 95'i aşkın destinasyona bağlayarak seyahat için daha fazla olanak sunmak adına uçuş ağını yenilemeye devam ediyor. Ödüller Emirates'in tüm seyahat sınıflarında gerek havada gerekse yerde daha iyi ve daha güvenli bir yolcu deneyimi sunma konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. İlave sağlık ve güvenlik tedbirlerinin kapsamlı bir incelemesi ve uygulanması sonrası, Emirates Onboard Lounge ve Shower Spa gibi ikonik A380 ürünlerini ve uçak içi deneyimlerini ve seçili Boeing 777- 300ER uçaklarda Business Class ve First Class'taki sosyal alanları yeniden kullanıma sundu.

Emirates, kısa bir süre önce Safe Travel Barometer tarafından COVID-19 Salgınına verdiği yanıtla dünyanın en güvenli havayolu seçilmişti. Şirket, 230'dan fazla havayolu arasında 5.0 üzerinden 4.4 puanlık "En iyi Seyahat Puanı" ile sıralamanın zirvesinde yer aldı. Emirates, yolculuğun her adımında, ücretsiz hijyen kitleri, kabin ekibi için kişisel koruyucu ekipman ve 1,5 saatten uzun uçuşlarda uçak tuvaletlerinin 45 dakikada bir dezenfekte edilmesi gibi artırılmış uçak temizlik prosedürleri dahil, sektöre öncülük eden güvenlik standartları belirledi.

Dubai uluslararası iş ve eğlence amaçlı ziyaretçilere kapılarını yeniden açarken, yolcular bu kış aylarında bu sıcak şehre seyahat edebilir veya seyahatleri sırasında şehirde bir mola verebilirler. Eklektik mekanları, el değmemiş plajları ve birinci sınıf alışveriş merkezleriyle, şehir en popüler küresel destinasyonlardan biri olmaya devam ediyor.

Emirates, dünya çapında altı kıtaya yayılan kapsama alanıyla dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketlerinden biri. Şirket halihazırda Londra Heathrow'dan günde üç uçuş, Manchester'dan günde bir uçuş, Glasgow'dan haftada dört uçuş ve Birmingham'dan haftadan dört uçuş olmak üzere, İngiltere'den Dubai'ye haftada 36 uçuş gerçekleştiriyor.

 
İNGİLTERE’DEN TUSAŞ’A ZİYARET
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA KORONAVİRÜS İLACI OPERASYONU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BOEING 737 MAX ARALIK’TA PİSTLERE DÖNÜYOR
İki ölümcül kazaya sebep olmasından ötürü uçuş lisansı geçici süreliğine ...
ALTI AYLIK PERFORMANSINI AÇIKLADI
Emirates Grubu bugün yaptığı duyuruyla 2020-21 mali yılına ilişkin ilk altı ay sonuçlarını açıkladı
SABİHA GÖKÇEN’DE DUFRY DÖNEMİ BAŞLADI
Malaysia Airports’un tamamına sahip olduğu, Türkiye’nin yükselen şehir ...
 
TURKISH CARGO KOVİD-19 AŞILARINI TAŞIYOR
Turkish Cargo, kıtalararasında kurduğu hava kargo köprüsüyle Kovid-19 aşılarını taşıyor
THY: UÇUŞU OLAN YOLCULAR SEYAHAT EDEBİLİR
Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs önlemleri ...
SUNEXPRESS’TEN BOŞ ORTA KOLTUK IMKANI
SunExpress Havayolları, yolcularının daha rahat seyahat edebilmelerini ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE AVRUPA’NIN EN İYİSİ
Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst ...
PEGASUS’TAN ‘KISITLAMA’ DUYURUSU
Pegasus Havayolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı ...
PEGASUS’TAN 99 TL'LİK YURT İÇİ KAMPANYASI
Pegasus Havayolları, 28 Mart-30 Ekim 2021 tarihleri arasındaki yurt içi ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası