pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
CORENDON INFLIGHT POS CİHAZINI DUYURDU
CORENDON INFLIGHT POS CİHAZINI DUYURDU
28 Ağustos 2020 Cuma - 14:33

EMIRATES'İN UÇUŞ AĞI 77 ŞEHRE ULAŞACAK

Emirates Havayolları, 3 Eylül tarihi itibariyle Gine’nin Konakri ve Senegal’in Dakar şehirlerine yolcu hizmetlerine devam edeceğini ve Afrika’da hizmet verdiği şehir sayısını sekize çıkaracağını duyurdu. Dubai’den Konakri ve Dakar’a uçuşlar Emirates Boeing 777-300ER uçaklarıyla, haftada iki kere bağlantılı uçuşlar şeklinde yapılacak

EMIRATES İN UÇUŞ AĞI 77 ŞEHRE ULAŞACAK

Konakri ve Dakar arasında bağlantılı uçuşların gerçekleşmesiyle, Emirates’in büyüyen uçuş ağı 77 şehre ulaşarak yolcularına, özellikle Orta Doğu, Batı Asya, Avrupa, Amerika kıtasının tamamı ve Uzak Doğu’daki destinasyonlarla hem gidiş hem de gelişler için Dubai’de tek bir duraklamayla gelişmiş küresel bağlantı sağlayacak.

Dubai uluslararası iş ve tatil amaçlı ziyaretçilerine kapılarını yeniden açtığı için, yolcular şehirde duraklama yaparak şehri gezebilir -19 PCR (Polymerase Chain Reaction- Polimeraz Zincir Reaksiyonu) testleri, geldikleri ülkeden bağımsız olarak BAE vatandaşları, mukimleri ve turistler dahil Dubai’ye (ve BAE’ye) gelen ve transit geçiş yapan tüm yolcular için zorunludur.

İstikamet Dubai: Güneşle yıkanmış plajları ve tarihi gezi faaliyetlerden dünya standartlarında konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai dünyanın en popüler küresel istikametlerinden biri konumunda. 2019 yılında şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarların yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır. Dubai, misafirlerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkin önlemleri tasdik eden Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat damgasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biridir.

COVID-19 ile ilgili masraflar için ücretsiz, küresel teminat: Yolcular artık güvenle seyahat edebilir çünkü Emirates seyahatleri sırasında COVID-19 teşhisi konulması halinde, COVID-19 ile ilgili tıbbi masraflarını, ücretsiz olarak karşılamayı üstlenmektedir. Bu teminat 31 Ekim 2020 tarihine kadar (ilk uçuş 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde tamamlanmış olmalıdır) Emirates yolcuları için hemen yürürlükte olacak ve yolculuklarının ilk uçuşunu tamamladıktan sonra 31 gün geçerli olacaktır. Bu, Emirates yolcularının Emirates ile seyahat ettikleri destinasyona varış sonrası başka bir şehre gitmeleri halinde de, bu sigortanın sağladığı ilave güvenceden faydalanmaya devam edebileceklerdir.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, yolcuların ve çalışanlarının gerek karada gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla yolcularının seyahatinin her adımında, her yolcusuna maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve anti-bakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi önlemi uygulamaya koymuştur. Bu önlemler ve uçuşlardaki hizmetler hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki siteyi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/.

Turist giriş şartları: Dubai ziyaretlerinde uluslararası ziyaretçilerin giriş şartları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki siteyi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/.

Dubai’de ikamet edenler en son seyahat şartlarını aşağıdaki siteden kontrol edebilir: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/.

 

 
GENÇLER TEKNOFEST’E HAZIRLANIYOR
 
AKGÜL'DEN ASILSIZ HABERLERE YANIT
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GENÇLER TEKNOFEST’E HAZIRLANIYOR
İki yıldır ziyaretçi rekorları kıran dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ...
ROLLS ROYCE 7 MİLYAR DOLAR ZARAR AÇIKLADI
Otomobil motorlarının yanı sıra uçak motorları da üreten Rolls Royce, ...
REACTION ENGINES-ROLLS-ROYCE ORTAKLIĞI
Reaction Engines Ltd ve Rolls-Royce plc, yüksek hızlı uçak tahrik sistemleri ...
 
ANKARA ESENBOĞA’YA FREKANS ARTIRIYOR
Qatar Airways, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla Ankara Esenboğa uçuşlarını ...
AMERICAN AIRLINES 19 BİN ÇALIŞANI İŞTEN ÇIKARACAK
American Airlines, COVID-19 salgınının havacılık sektörünü olumsuz etkilemesi ...
THY YURT İÇİ UÇUŞLARDA İKRAMI KALDIRDI
Türk Hava Yolları pandemi sürecinde mevcut ikram konseptinde değişikliğe ...
 
AIR ASTANA TÜRKİYE UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
Air Astana, Türkiye ile Kazakistan arasındaki uçuşlarına 28 Ağustos 2020 ...
DELTA BİN 941 PİLOTUN İŞİNE SON VERECEK
Amerikan Delta Havayolları, birçok pilotun gönüllü emekliliğe ayrılmasına ...
ALMANYA’DA 3 ŞEHRE DAHA UÇACAK
Antalya’yı direkt tarifeli seferlerle yurt içi ve yurt dışında en çok ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası