pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SUNEXPRESS’TEN BİRLEŞİK KRALLIK’TA REKOR BÜYÜME
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
SABİHA GÖKÇEN’DEN 4 YENİ DESTİNASYON
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
IBOM AIR ARTIK HITIT İLE GÖKLERDE
CORENDON INFLIGHT POS CİHAZINI DUYURDU
CORENDON INFLIGHT POS CİHAZINI DUYURDU
25 Ağustos 2020 Salı - 11:14

ALMANYA’DA 3 ŞEHRE DAHA UÇACAK

Antalya’yı direkt tarifeli seferlerle yurt içi ve yurt dışında en çok destinasyona bağlayan havayolu olan SunExpress, Eylül ayında Antalya’dan planladığı iç ve dış hat uçuş takvimini açıkladı

ALMANYA’DA 3 ŞEHRE DAHA UÇACAK

Türkiye’deki uçuş yasaklarının kaldırılmasının ardından hem iç hem dış hatlarda Antalya’dan uçuş düzenleyen ilk havayolu olan SunExpress, Eylül ayında Antalya’dan iç hatlarda 7, dış hatlarda ise 21 destinasyona uçuş sunuyor.

SunExpress, Almanya güzergâhında 3 Eylül itibarıyla Leipzig ve 6 Eylül itibarıyla Saarbrücken uçuşlarına yeniden başlarken, 15 Eylül’den itibaren haftada iki kez Bremen’e sefer sunacak. Almanya’nın popüler destinasyonları Köln, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Stuttgart ve Münih’e günlük uçuşlarını Eylül ayında da sürdürecek olan SunExpress, Nuremberg’e haftada 4, Münster’e ise haftada 2 kez sefer düzenleyecek.

Almanya dışında ise Londra, Amsterdam, Paris, Viyana, Brüksel, Basel de dahil olmak üzere Avrupa’nın toplamda 8 kentine uçuşlarına Eylül ayında da devam eden havayolu, Antalya’dan bu kentlere direkt tarifeli sefer sunuyor.

İç hat uçuşları çerçevesinde Eylül’de Antalya’dan Adana’ya haftada 11, Diyarbakır’a 10, Van’a 7, Gaziantep’e 6, Trabzon ve Samsun’a 3 ve Kayseri’ye 2 kez uçuş düzenlemeye devam edecek olan SunExpress, İzmir’e ise hafta içi günde 2, hafta sonu ise günde 3 sefer sunuyor.

SunExpress’ten Covid-19 önlemleri

Seyahat edecek yolcuların, alınan hijyen ve sosyal mesafe önlemleri nedeniyle havalimanına uçuşlarından en az üç saat erken gelmelerini tavsiye eden SunExpress, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için ulusal ve uluslararası sağlık ve havacılık otoriteleri ile iş birliği içinde gerekli tüm önlemleri alıyor. Türkiye’den Almanya’ya seyahat eden yolcular, son 48 saat içinde alınmış negatif Covid-19 testini uçuşlarından hemen önce ibraz etmek zorundalar. Covid-19 testi yaptırmamış yolcular kurallar gereği uçuşa kabul edilmiyor.

Tüm uçuşlarında yolcularına ve uçuş ekiplerine maske ile seyahat etme zorunluluğu getiren havayolu, teması azaltmak adına kabin içi hizmetlerini de bu doğrultuda güncelledi. İki saatten kısa süren uçuşlarda uçak içi servislerini kaldıran SunExpress, daha uzun uçuşlarda ise teması azaltacak şekilde servislerini düzenledi. Kurallar gereği, dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları dışında kabine hiçbir el bagajının kabul edilmeyeceğini açıklayan havayolu, ayrıca tüm uçuşlarında yolcularına dezenfektan mendil dağıtıyor.

Bunlara ek olarak, SunExpress uçaklarında düzenli olarak uluslararası otoriteler tarafından etkisi kanıtlanmış dezenfeksiyon işlemleri uygulanıyor. Tüm uçaklarda ameliyathanelerde kullanılan HEPA filtreleme sistemi mevcut ve bu filtreler, koronavirüs de dahil olmak üzere bilinen tüm virüslere karşı yüzde 99,9’luk bir başarı oranı ile uçak içindeki havayı her üç dakikada bir sürekli olarak temizliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Hayat Eve Sığar’ projesi kapsamında Türk vatandaşlarının iç hat uçuşlarına kabulü HES kodu ile sağlanacak. HES kodu sorgulamalarında uçuşa elverişli olmadığı tespit edilen yolcular, SunExpress uçuşlarına alınmayacak.

 
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İLE AFA PİLOT YETİŞTİRECEK
 
DELTA BİN 941 PİLOTUN İŞİNE SON VERECEK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İLE AFA PİLOT YETİŞTİRECEK
Geçtiğimiz yıl Pilotaj Lisans programını hayata geçiren ve 25 binden fazla ...
HAVACILIK SEKTÖRÜNDE İSTİHDAMDA ''YERLİLEŞME'' HAMLESİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havacılık sektöründe ...
1,2 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE PARA İADESİ YAPTI
Ödüllü hava yolu şirketi Qatar Airways, COVID-19 salgını boyunca seyahat ...
 
SICAK HAVA BALON UÇUŞLARI 22 AĞUSTOS’TA YENİDEN BAŞLIYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kovid-19 salgını nedeniyle ...
SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NDAN YENİ İŞ BİRLİĞİ
Singapur Hava Yolları ve Khoo Teck Puat Hastanesi, profesyonel sağlık ...
SHGM'DEN HAVACILIK TIBBI EĞİTİM TALİMATI TASLAĞI
SHGM, Havacılık Tıbbı Eğitim Talimatı (SHT-HTE) Taslağını yayımladı
 
PEGASUS EYLÜL AYI UÇUŞ LİSTESİNİ DUYURDU
Pegasus Havayolları, Eylül ayında planlanan yurt dışı uçuş listesini duyurdu.
QATAR AIRWAYS SEFER ARTIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
Qatar Airways, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ...
SORUNSUZ BİR SEYAHAT İÇİN YENİ STANDARTLAR
SunExpress, yolcularının sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmeleri için ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası