pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
FREEBIRD KÖLN’DEN BODRUM'A UÇUYOR
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
MİLYONLAR AKINCI İHA'YI TAKİP ETTİ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
AKINCI TÜRKİYE'DEKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA
20 Ağustos 2020 Perşembe - 15:41

SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NDAN YENİ İŞ BİRLİĞİ

Singapur Hava Yolları ve Khoo Teck Puat Hastanesi, profesyonel sağlık hizmetleri eğitimi için iş birliği yapacak

SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NDAN YENİ İŞ BİRLİĞİ

Singapur Hava Yolları (SIA) ve Khoo Teck Puat Hastanesi (KTPH) bugün, Singapur merkezli sağlık kurumları için bir dizi özel eğitim hizmetleri üzerinde birlikte çalışma konusunda anlaştılar.

Eylül ayından itibaren SIA, KTPH ve SIA'nin Nisan ayında ortaklaşa başlattığı Bakım Elçileri programından esinlenen bir rol olan KTPH'nin yeni Hasta Bakım Görevlileri (PCO) için müşteri hizmetleri eğitimine başlayacak. PCO, hastalara kaliteli bakım hizmeti, bakım verme ve uçtan uca bakım koordinasyonu sağlamak için doktorlar, hemşireler ve yardımcı sağlık personeli ile yakın çalışan yeni bir hizmet rolü.

SIA, programı KTPH ile işbirliği içinde oluşturacak ve sağlık hizmeti kurumunun ihtiyaçlarına göre uyarlanacak. Havayolunun kabin ekibi eğitmenleri, PCO'lar için 20 günlük genel eğitim müfredatının bir parçası olacak üç günlük bir kurs düzenleyecek. Üç gün boyunca,etkili kişiler arası iletişim ve müşteri idaresi konusunda eğitim alacaklar ve empati, sıcaklık ve kişi merkezli bakım gibi değerlerin nasıl örnekleneceğini öğrenecekler.

Bu, SIA'nin eğitim ve geliştirme hizmetlerini kuruluş amacı dışına ilk kez çıkması anlamına geliyor. Bugünün anlaşmaları, Nisan 2020'de hava yolunun ilk Bakım Elçileri hastanedeki bakım ekiplerine destek vermeye başladığında başlayan SIA ve KTPH arasındaki işbirliği ruhunu pekiştiriyor. Bugüne kadar, SIA Grubundan 60 Bakım Elçisi KTPH'ye görevlendirildi.

Khoo Teck Puat Hastanesi Operasyon Direktörü Yen şunları söyledi:

“Sevdiklerimiz için yeterince iyi bakım sağlamamıza yardımcı olarak hemşirelerimizle çalışmak için fazladan çaba harcayan SIA'nın Bakım Elçileri ile verimli bir yolculuk yaptık. Sağlık hizmetlerini deneyimledikten sonra, birçok Bakım Elçisi bize sağlık hizmetlerinde hastalara hizmet etmenin sevincini ifade etti. Hizmete olan istekleri ve bağlılıkları bize yeni bir rol - Hasta Bakım Görevlisi - yaratmamız için ilham verdi. Bu rol, hemşirelerin klinik çalışmalarını destekleyecek ve hastanelerimizin hastalar için uçtan uca daha iyi bir bakım sağlamasına olanak sağlayacaktır. Bu kriz bize gösterdi ki sağlık hizmetlerinde hizmet etmek isteyenler var ve doğru fırsatı bekliyorlar. Hizmet eğitimimizi ve mürettebat kaynak yönetimimizi bir sonraki seviyeye taşırken, bugünün Mutabakat Muhtırasının imzalanmasıyla işbirliğimizin başarısını geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz."

Singapur Hava Yolları İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Vanessa Ng, “SIA,  Bakım Elçisi programımızın ilk ortağı olan Yishun Health ile mükemmel bir ilişkiye sahip. Bu anlaşma aynı zamanda son birkaç aydır Khoo Teck Puat Hastanesinde başlayarak çeşitli Elçi rollerinde çalışan personelimizin örnek çalışmalarının da tanınmasıdır.SIA’nın kapsamlı eğitim kursları, birinci sınıf uçak içi hizmetimizin ve ünlü müşteri deneyimimizin temel sağlayıcısıdır. Salgın nedeniyle hepimiz maskelerin arkasında olabiliriz, ancak imzalı kişisel dokunuşumuz ve sezgisel bakımımız, hizmet endüstrisindeki temel farklılaştırıcı olmaya devam ediyor. SIA, bu alandaki deneyimimiz ve uzmanlığımızla şirketleri ve kuruluşları destekleyebilir ve kurslarımızı müşterilerin özel ve sektör gereksinimlerini karşılayacak şekilde uyarlayabilir "dedi.

SIA ve KTPH, hizmet sektörünün ötesindeki diğer potansiyel işbirliği alanlarını da araştırıyor. Bu, SIA'nın mürettebat kaynak yönetimi uygulamalarının - uçuş güvenliğini artırmak ve insan hatasını azaltmak için kullanılan çok çeşitli beceriler - KTPH'nin operasyonlarına olası uygulamasını içerir.

1400’TEN FAZLA ÇALIŞAN GÖNÜLLÜ OLDU

1.400'den fazla SIA Grubu personeli, Singapur'da Covid-19 ile mücadelede ön cephede büyükelçi olmak için gönüllü oldu. Sağlık, ulaşım ve sosyal hizmet sektörlerinde bakım, ulaşım, güvenli mesafe ve temas izleme elçileri gibi önemli roller ile ülkenin çabalarını desteklediler. Görevleri arasında hastane koğuşlarındaki sağlık personelini desteklemek, halkın güvenli uzaklaşma kurallarına uymasını sağlamak ve temas takibi çabalarını desteklemek için telefon görüşmeleri yapmak bulunmakta. Personel ayrıca Covid-19'dan etkilenenleri desteklemek için planların işlenmesine yardımcı olmak için Sosyal ve Aile Gelişimi Bakanlığı'nın sosyal hizmet ofislerinde görevlendirildi.

 
SHGM'DEN HAVACILIK TIBBI EĞİTİM TALİMATI TASLAĞI
 
SICAK HAVA BALON UÇUŞLARI 22 AĞUSTOS’TA YENİDEN BAŞLIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SHGM'DEN HAVACILIK TIBBI EĞİTİM TALİMATI TASLAĞI
SHGM, Havacılık Tıbbı Eğitim Talimatı (SHT-HTE) Taslağını yayımladı
PEGASUS EYLÜL AYI UÇUŞ LİSTESİNİ DUYURDU
Pegasus Havayolları, Eylül ayında planlanan yurt dışı uçuş listesini duyurdu.
QATAR AIRWAYS SEFER ARTIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
Qatar Airways, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ...
 
SORUNSUZ BİR SEYAHAT İÇİN YENİ STANDARTLAR
SunExpress, yolcularının sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmeleri için ...
ÇORLU-ANKARA SEFERLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden karşılıklı olarak gerçekleşen Çorlu-Ankara ...
HIZLI GEÇİŞ UYGULAMASI YENİDEN BAŞLADI
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda koronavirüs önlemleri kapsamında 'Flash Pass ...
 
THY'NİN MALİ'YE GİDEN UÇAĞI NİJER'E İNDİ
Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul'dan Mali'nin başkenti Bamako'ya gitmek ...
EMIRATES'İN UÇUŞ AĞI 75 ŞEHRE ULAŞACAK
Emirates, 4 Eylül'den itibaren haftada iki seferle başlayarak Varşova'ya ...
AIRBUS CORPORATE JETS A321LR İÇİN İLK SİPARİŞLERİNİ ALDI
Airbus Corporate Jets (ACJ), Lufthansa Technik’in iki adet uçak siparişi ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası