pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
THY YÜZLERCE ACENTEYİ AĞIRLADI
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
BOEING'DE SULAR DURULMUYOR
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
HAVA ŞEHİTLERİ ANILDI
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
CAPITAL500’DEN THY’YE 4 ÖDÜL
14 Haziran 2023 Çarşamba - 11:00

İGA ÇALIŞANLARI SKYWALKERS 2023’TE EĞLENDİ

İGA İstanbul Havalimanı çalışanları dördüncü Skywalkers kutlamasında bir araya geldi. CEO Kadri Samsunlu, “Biz 5 yıllık bir şirketiz. Bizim karşımızda rakip olarak gördüğümüz havalimanlarının 50 yıl, 60 yıl, 80 yıllık tarihleri var. 5 yılda bir araya gelmiş genç grubun bu kadar önemli başarılara imza atmış olmasından da hepinizin gurur duyması lazım” diyerek çalışanlara teşekkür etti

İGA ÇALIŞANLARI SKYWALKERS 2023’TE EĞLENDİ

İGA İstanbul Havalimanı çalışanları bu yıl dördüncüsü düzenlenen Skywalkers kurum içi kutlamasında çalışanlar, ‘Misafir Biziz’ mottosuyla 2 gün boyunca hem işlerini, görevlerini aksatmadan yerine getirdi hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Katlı otoparkın en üst katında düzenlen etkinlikte, çalışanlar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, çeşitli ikramların da tadına baktı. Bir ara bastıran yağmura aldırış etmeyen çalışanlar, gönüllerince dans etmeye ve eğlenmeye devam etti.

Kürsüde İGA çalışanlarına seslenen CEO Kadri Samsunlu şunları söyledi:

“Bu sene dördüncüsünü yaptığımız Skywalkers’a hepiniz hoş geldiniz. Burada niye biz Skywalkers yapıyoruz, çünkü biz başarılı bir şirketiz. Bu başarının arkasındaki en önemli faktör sizlersiniz. Bugün bunu kutlamak için buradayız. Aldığımız ödülleri, başardığımız büyüklükleri performansları hep beraber hissetmek için bugün havalimanımızda Skywalker 4’ü kutluyoruz. Burada konseptimiz: ‘Misafir Biziz’. Operasyonlarımızı yaparken sürekli Türk misafirperverliğinden bahsediyoruz. Neden? Çünkü bizim havalimanımızı dünyadaki havalimanlarından ayıran bir özelliğimiz olması lazım. Bunu çok düşündüğümüzde bulduğumuz ana sebep, Türk misafirperverliği çıkıyor. Bunu da ben Türk olmanın erdemi olarak görüyorum. Hepinize çok teşekkür etmem gereken bir konu var. Türk misafirperverliğinin en üst dokunuşunu sizlerle beraber yolcularımıza, paydaşlarımıza yaşatıyoruz. Bir kısmınız bunu perdenin önünde yapıyor, işte güvenlikteki arkadaşlarımız, operasyondaki arkadaşlarımız ama bir de perdenin arkasında görünmeyen kahramanlar var. Onlar da teknik hizmetler, planlama, mali işler gibi arkadaşlar da bu süreçlerimizi başarıya götüren ivmeyi sağlıyorlar.”

ALDIĞIMIZ ÖDÜLLERİN LİSTESİNİ KAÇIRDIM

Bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görüldüklerini belirten Kadri Samsunlu, “Bugüne kadar aldığımız ödüllerin listesini ben gerçekten kaçırdım. Bir ara tutuyordum ama artık 80’lere, 90’lara geldi. 15 gün önce Kore’deydim. Dünya Sivil Havacılık Örgütü’nün çok önemli bir konferansında konuşmacıydım. Dünya Sivil Havacılık Örgütü’nün başkanının bizim havalimanımız üzerinden Kore’ye gelmesindeki yaşadığı tecrübe ve aynı zamanda bizim gerek emniyet gerekse havacılık sistemlerindeki kullandığımız sistemlerin gelişmişliğinden açılış konuşmasında bahsetmesinden dolayı da müthiş bir mutluluk duydum. Bunlar tabi sizlerin çok hissetmediği konular ama dünyanın her köşesine gittiğinizde oradaki insanların en azından yarısının bizin havalimanımızdan geçerken yaşadığı tecrübeyi anlatması ve alkış tutması da açıkçası beni çok mutlu ediyor ve çok da umutlandırıyor. Neden umutlandırıyor? Çünkü bizim bazı şeyleri burada çok düzgün şekilde kurduğumuzu ve bunu ilerlettiğimizi gösteriyor. Bakın şunu unutmayalım: Biz 5 yıllık bir şirketiz. Bizim karşımızda rakip olarak gördüğümüz havalimanlarının 50 yıl, 60 yıl, 80 yıllık tarihleri var. 5 yılda bir araya gelmiş genç grubun bu kadar önemli başarılara imza atmış olmasından da hepinizin gurur duyması lazım. Ailelerinizin, eşlerinizin gurur duyması lazım. Çocuklarınızın gurur duyması lazım. Çünkü arkanızdaki bu yapı ve bu yapı içerisinde yapılan işin karşılığı çok önemli. Ülkemiz için de çok önemli, dünya için de çok önemli. Ondan dolayı ben hepinizi buradan alkışlamak istiyorum” diyerek çalışanları alkışladı.

HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM

Samsunlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Depremde olduğu gün biliyorsunuz pazartesi sabaha karşı oldu deprem, pazartesi öğleden sonra şirketin içinden inanılmaz bir taleple deprem bölgesine desteği gitmek isteyen arkadaşlar olduğu bana söylendi. Bizimle çalışan insanların ülke sevgisini, orada ihtiyaç sahipleri insanlara ulaşma konusundaki azmini ve arzusunu hissetmekten dolayı çok büyük mutluluk duydum. 250 kişiyi seçerken binlerce kişinin ‘Ben de gitmek istiyorum’ demesi de esasında burada bazı değerleri çok net şekilde yerleştirdiğimizin göstergesi olarak alıyorum. Bundan büyük gurur duyuyorum. Bunu da her yerde anlatıyorum. Oraya giden arkadaşlarımızın ilk yaptıkları dokunuşla kurtarma ekibimizin 138. saatte enkaz altından bir vatandaşımızı çıkarması gibi çok önemli, unutamayacağımız katkılar verdi. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı oksijeni solumaktan, aynı hedefe koşmaktan ve bu başarıyı paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Hepinizi çok seviyorum hepinizle gurur duyuyorum. İnşallah Skywalkers 4 değil, Skaywalkers 14’ü de hep beraber yaşarız ve bu havalimanıyla hem ülkemizin hem dünyanın gurur abidesi olmaya her gün çalışmaya devam ederiz. “

Samsunlu’dan sonra genel müdür yardımcıları ve İGA üst yöneticileri kendilerini tanıtarak çalışanlara hitaben kısa birer konuşma yaptılar.

İşte Skywalkers 2023 etkinliğinden görüntüler...

 
NATO TARİHİNİN EN BÜYÜK HAVA TATBİKATI
 
TÜRKİYE’NİN EN DEĞERLİ MARKASI THY
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EMIRATES’İN 17 UÇAĞI THY TEKNİK’E EMANET
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Emirates Hava Yolları ile 17 Uçaklık Bakım Anlaşması imzaladı
İSTANBUL SEMALARINDA STARLINK HEYECANI
Elon Musk'ın kurucusu olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in uzaya ...
İKİ HAVALİMANI HAFTA SONU REKOR KIRDI
İstanbul Havalimanı ile Antalya Havalimanı geride bıraktığımız hafta sonunu ...
 
TÜRKİYE’NİN KANATLARI TÜRK HAVA YOLLARI 90 YAŞINDA
Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı olma sorumluluğunu 90 yıldır gururla taşıyan ...
SLIDE PATLADI BİR KABİN MEMURU YARALANDI
Amerikan Delta Hava Yolları uçağında slide olarak adlandırılan acil tahliye ...
THY UÇAĞI BUDAPEŞTE’YE ACİL İNİŞ YAPTI
Türk Hava Yolları'nın İstanbul-New York seferini yapan TK3 sayılı uçağı, ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ŞAMPİYONLAR LİGİ REKORU
İstanbul Havalimanı'na Şampiyonlar Ligi finali bereketi... Türkiye’nin ...
THY UÇAKLARINDA CANLI FİNAL KEYFİ
İngiltere ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter arasında Atatürk ...
2'NCİ YERLİ YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERİ TAMAM
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TAV GÜVENLİK UÇAK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİNİ GENİŞLETİYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası