KALYON’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ
KALYON’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

16 Mart 2024 Cumartesi   14:33

Kalyon Holding'in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.

Kalyon Holding'te ilk devir teslim Kalyon İnşaat'ta yaşandı. Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Mehmet Kalyoncu, İGA İstanbul Havalimanındaki ilave yatırımlara, İstanbul'un nitelikli konut arzına ve depremden büyük hasar gören şehirlerin yeniden ihyasına yoğunlaşması sebebiyle bu görevini Murathan Kalyoncu'ya devretti. Mehmet Kalyoncu aynı zamanda Kalyon Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de getirildi. Kalyoncu'nun İGA'daki ve Kalyon Holding'teki Yönetim Kurulu üyelikleri aynı şekilde devam ediyor.

ÜNİVERSİTEDE GÖREV DEVRİ

Bir başka atama da Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nda yaşandı. Cemal Kalyoncu görevini bugüne kadar Mütevelli Heyeti Başkan Vekili olarak başarılı çalışmalara imza atan ve 15 yıl gibi kısa bir sürede Üniversite'yi zirveye taşımaya öncülük eden Haluk Kalyoncu'ya devretti. Haluk Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini sürdürmeye devam ediyor.

Öte yandan Kalyon Holding bünyesinde Kaan Zaimoğlu Finans Grup Başkanı (CFO) olarak, Gökhan Yıldız ise Kalyon Kentsel'e İcra Kurulu Üyesi olarak atandı. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, "'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' inancıyla her zaman daha iyisini yapmak için çalışıyoruz" dedi.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/kalyonda-bayrak-degIsImI/64830