GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE TARİHİ KARŞILAMA
TARAFTARLAR İSTANBUL'DA HAVALİMANLARINA AKIN ETTİ

30 Aralık 2023 Cumartesi   09:26

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerin Atatürk posterleri ve pankartlarına izin vermemesi sonrası iptal edildi. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe yayınladıkları ortak bildiri ile maçın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Yaşananların ardından sosyal medyada örgütlenen taraftarlar takımları karşılama telaşına girdi. Atatürk'e karşı yapılan sansürün ardından sadece Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı destekleyen futbolseverler değil hemen her takımın taraftarları Riyad'dan dönen takımları karşılamak için havalimanlarına akın etti.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan THY’ye ait uçakla İstanbul'a gelen ilk takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı kafileyi, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde bir grup taraftar karşıladı.

Aralarında farklı takım taraftarlarının da yer aldığı grup, yaptıkları tezahüratlarla Galatasaraylı yönetici ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları uçağı 06.15 sularında Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı.

Fenerbahçe futbol takımını Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan taraftarlar ellerinde bayraklar ve tezahüratlarla karşıladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal kendilerini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/galatasaray-ve-fenerbahce-ye-tarIhI-karsilama/64536