THY’NİN ‘FLIGHT TRACKER’I HİZMETE GİRDİ

25 Mayıs 2023 Perşembe   15:19

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, teknoloji ve dijitalleşmenin hızla geliştiği ve müşteri memnuniyetinin çok daha önemli hale geldiği günümüzde, misafirlerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Bayrak taşıyıcı, çözüm odaklı anlayışla modernize edilen ve dijital kanalların farklı ve keyif verecek yönlerine vurgu yapmayı amaçlayan ‘’Flight Tracker’’ dijital küresini, İstanbul Havalimanı’nda Özel Yolcu Salonu’nda (Business Lounge) misafirlerinin kullanımına sundu.

Flight Tracker dijital küresi ile misafirler, Türk Hava Yolları uçakların anlık konumlarını, uçulan destinasyonları, anlık hava durumunu takip edebilecek ve uçuş bilgileri, Miles&Smiles üyeliği gibi birçok farklı özelliğin de kullanımını deneyimleyebilecek. Yoğun pazar araştırmaları sonucunda tespit edilip yolcuların beğenisine sunulan bu teknoloji, uçuş yapılan destinasyon ve canlı uçuş bilgileri ile donatılarak, sadece Türk Hava Yolları’na özel bir ara yüz tasarımıyla canlıya alındı.

Yeni hizmete ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama& Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Türk Hava Yolları olarak, kurulduğumuz ilk günden bu yana misafirlerimize seyahatlerinde güven ve konforun yanında, kusursuz bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Yeni hizmetimizle misafirlerimize gidecekleri destinasyonların hava durumunu öğrenme fırsatı sunarken; QR kod üzerinden de Miles&Smiles üyeliği oluşturabilme imkânı sağlıyoruz. Gelişen ve değişen teknolojinin markamıza kattığı güç ile çözüm alternatiflerimizi misafirlerimizin ihtiyacına yönelik hazırlıyor ve geliştiriyoruz.’’ dedi.

Türk Hava Yolları, Hezarfen Uçuş Simülatörü, konsol oyunları, golf alanı ve çocuk oyun alanlarıyla misafirlerin eğlenerek zaman geçirdikleri Özel Yolcu Salonu’na (Business Lounge) Flight Tracker dijital küresini de ekleyerek, hizmet anlayışında çıtayı yükseltmiş oldu.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thynIn-flight-trackeri-hIzmete-gIrdI/63681