TALPA HAVA ŞEHİTLERİNİ ANDI
TALPA HAVA ŞEHİTLERİNİ ANDI

15 Mayıs 2023 Pazartesi   15:20

Edirnekapı Hava Şehitliğinde icra edilen törende, TALPA Yönetim Kurulu üyeleri, şehit aileleri, Türk Hava Yolları temsilcileri, ACT Havayolları Temsilcileri, TASSA, Pilvak, Hava-İş Sendikası, Tayyareci Vecihi Hürkuş Müzesi Derneği, Havacılık Tıbbı Derneği ve emekli pilotlar, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” hedefiyle görev yaparken yaşamını yitiren meslektaşlarına şükranlarını sundular.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Bayrağın göndere çekilmesinden sonra TALPA Başkanı Kaptan Pilot Okan ÜREKSOY bir konuşma yaptı. Şehitlik Defterinin imzalanmasıyla şehitlerin kabirleri ziyaret edildi. Daha sonra Türk Hava Yolları Şehitliği’ne geçilerek, anıta çelenk konuldu ve kabir ziyaretleri gerçekleştirildi.

TALPA’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için sürdürülen mücadelede ülkemiz ve havacılığımız için canını veren hava şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun.” denildi.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/talpa-hava-sehItlerInI-andi/63643