TOM CRUISE YİNE YAPTI YAPACAĞINI

9 Mayıs 2023 Salı   12:00

‘Top Gun: Maverick'teki performansıyla MTV'nin ödülüne layık görülen Tom Cruise, ödülü uçak kullanırken kabul etti.

Ünlü oyuncu Tom Cruise, son filmi Top Gun: Maverick ile MTV Ödülleri'nde "En İyi Performans" ödülünü kazandı. Ödül töreninde sahneye çıkmayarak farklı bir konseptle ödülünü kabul eden Cruise, özgün kişiliğiyle dikkat çekti. Cruise, aksiyon sahnelerindeki cesur performansıyla tanınan bir isim olmasının yanı sıra, daha önce uçak ve helikopter kullanma lisansına sahip olduğunu da açıklamıştı. Top Gun: Maverick filmi, Tom Cruise'un aksiyon sahnelerindeki başarısını bir kez daha kanıtladığı bir yapım oldu.

Ödül törenlerinde ödül kabul etme yöntemleri genellikle sıradan olurken, ünlü oyuncu Tom Cruise farklı bir tercihle dikkatleri üzerine çekti. Cruise, son filmi Top Gun: Maverick ile "En İyi Performans" ödülünü aldığı MTV Ödülleri'nde, ödülü kabul ederken II. Dünya Savaşı döneminde üretilen P-51 Mustang uçağını kullandı.

Cruise, 1994 yılında pilot lisansını almış ve 2001 yılında yaklaşık 4 milyon dolar karşılığında satın aldığı P-51 Mustang uçağına sahip olmuştu. Ayrıca, Top Gun: Maverick filminin son sahnesinde de aynı uçağı kullanarak uçmuştu. Bu özgün kabul konsepti, Tom Cruise'un sadece bir aktör değil, aynı zamanda bir uçak pilotu ve özgün bir kişilik olduğunu bir kez daha kanıtladı.

 

P-51 Mustang Uçağı

P-51 Mustang, Amerika Birleşik Devletleri yapımı II. Dünya Savaşı avcı uçağı. Yüksek irtifa ağır bombardıman uçaklarına refakat görevi için tasarlandı. II. Dünya Savaşı'nın en başarılı uçaklarından biridir.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/tom-cruise-yIne-yapti-yapacagini/63617