THY HEYETİNİN LOS ANGELES TEMASLARI

5 Mayıs 2023 Cuma   09:14

Bolat, Los Angeles temasları ile ilgili sosyal medya hesabından şu bilgileri verdi:

HEDEF 2 MİLYON TURİST

“Ülkemizi tanıtmak üzere bulunduğumuz Kuzey ve Orta Amerika turunun Los Angeles ayağında temaslarımız son derece verimli geçti. Öncelikle bölge müdürlerimizle görüşerek ABD pazarına yönelik pazarlama ve satış stratejimizi ele aldık. 2 milyon turist hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ardından geçtiğimiz Orange County’de sağlık sektörünün temsilcileriyle görüşerek Türkiye'nin sağlık alanındaki birikimini, teknolojik altyapısını ve yatırımlarını kendilerine aktardık.

BOEING CEO’SU İLE SOHBET

Değerli iş ortaklarımızdan Boeing’i ziyaretimizde ise CEO Sayın Dave Calhoun ile havacılık sektörünün geleceği ve uçaklarda teknoloji kullanımı ile ilgili bir sohbetimiz oldu. Boeing ile süregelen köklü iş birliğimizi daha geliştirmeyi planlıyoruz.

SPACE X ZİYARETİ

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ziyaretimizde ise ülkemizin uzaya yönelik hamlelerinin ne kadar isabetli olduğunu gördük. Milli Bayrak Taşıyıcı ve havacılık sektörümüzün en görünür temsilcisi olarak ülkemizin uzay çalışmalarını güçlü biçimde destekliyoruz.

Academy Museum of Motion Pictures’da düzenlediğimiz ve Los Angeles Başkonsolosumuz Sayın Sinan Kuzum’un da katıldığı etkinliğimiz ise büyük ilgi gördü. Uçak enstalasyonu ve Connect sergisi eşliğinde gerçekleşen etkinliğimizde, aralarında İstanbul’da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi Finali biletinin de olduğu hediyelerimizi takdim ettik. Türkiye’ye yönelik ilgiyi bizzat gözlemlediğimiz etkinliğimize turizm sektöründen önemli isimler, iş adamları, basın temsilcileri ve influencerlar başta olmak üzere farklı sektörlerden yüzlerce seçkin davetli katıldı ve ABD’de yaşayan Türk müzisyen Burak Beşir ve Mahmut Orhan’ın performansları ile unutulmaz bir gece yaşadılar.”



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thy-heyetInIn-los-angeles-temaslari/63600