THY YENİ İKRAM KONSEPTİNİ BAŞLATTI
TRABZON TEREYAĞI, EZİNE PEYNİRİ, ADANA KEBAP, KURU FASULYE

21 Nisan 2023 Cuma   09:55

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni ikram konseptinin bu gece iç hat uçuşlarında başlayacağını söyledi. Bolat, “Ülkemizin tanıtım misyonundan hareketle, yeni ikram menülerinde hem geleneksel Türk mutfağından hem de dünya mutfaklarından yemeklere yer veriyoruz. Yerli ve mevsime uygun ürünler tercih edilerek oluşturulan menülerde, Trabzon tereyağı, Ezine peyniri, Rize çayı, Karadeniz yöresinden kuru fasulye vb. yöresel ürünler var.” dedi.

SANDVİÇ SEÇENEKLERİ ÇEŞİTLENDİ

Bolat, “Önceki dönemde ekonomi kabinde yolculara sabah beyaz peynirli, öğleden sonra kaşar peynirli olmak üzere iki farklı sandviç çeşidi ikram edilirken, yeni dönemde farklı sandviç seçenekleri ile ekmekleri çeşitlendirerek ekşi mayalı, mısır unlu, domatesli ve benzeri değişik aromalı ekmekleri zengin içerikleri ile yolculara sunuluyor.

ADANA KEBAP, EV MANTISI

Business kabinde iç hat uçuşlarda sunulan yemeklere ev yapımı omlet seçenekleri, yumurtalı değişik kahvaltı alternatifleri, Türkiye’nin farklı bölgelerinden meze seçeneklerine ek olarak, mangal ateşinde pişmiş Adana kebap, ızgara çeşitleri, ev yapımı mantı, günlük taze olarak hazırlanan makarna gibi yenilikler eklendi.” diye yazdı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/thy-yenI-Ikram-konseptInI-baslatti/63543