‘WORLD CLASS’A HOŞ GELDİNİZ’
SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NIN YENİ KÜRESEL MARKA KAMPANYASI:

30 Ocak 2023 Pazartesi   10:36

Bu çalışma, SIA’nın ikonik kabin ekibi tarafından dünyanın dört bir yanından insanlarla ve kültürlerle çeşitli kişisel deneyimlerini vurgulayan 90 saniyelik kampanya videosunda özetlenmiş. Hava yolunun müşterileriyle sahip olduğu benzersiz bağın yanı sıra, empati ve güvenin ayırt edici birleşimi, Singapur Hava Yolları'nın dünya çapında uçak içi hizmetini günlük olarak sunmasını sağlıyor.

Singapur Hava Yolları Ticari Başkan Yardımcısı Lee Lik Hsin şunları söyledi:

"Singapur Hava Yolları'nda hizmet mükemmelliği DNA'mıza derinden yerleşmiştir ve yaptığımız her şeyin merkezinde yolcularımız yer alır. Bu kampanya, yolculuğun süresi ne olursa olsun World-Class bir seyahat deneyimi sunmaya yönelik değişmez taahhüdümüzü vurgulamaktadır. Ödüllü kabin ekibimiz, zengin ve çeşitli deneyimlerinin yanı sıra müşteri hizmetlerine bağlılıkları ve etraflarındaki herkes üzerinde olumlu bir etki yaratmaları ile bu vaadin merkezinde yer alıyor.”

Film yapımcısı Liz Murphy'nin yönettiği bu etkileyici video Singapur, Yeni Zelanda’dan Auckland, İspanya’dan Barselona, Hindistan’dan Mumbai ve Çin’den Şangay şehirlerinde çekildi. Havayolu, küresel marka algısını ölçmek için derinlemesine bir araştırma yaptı ve sonuçlarını, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine yankı uyandırmayı amaçlayan bir kampanya oluşturmak için kullandı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/world-classa-hos-geldInIz/63173