SOUTHWIND AIRLINES TAV GÜVENLİĞE EMANET

27 Eylül 2022 Salı   19:43

TAV Güvenlik, havacılık sektöründeki çeyrek asırlık tecrübesi ile havayolu şirketlerinin tercihi olmayı sürdürüyor. Son olarak, Ağustos ayı itibariyle uçuşlarına başlayan Southwind Airlines, TAV Güvenlik’in çözüm ortakları arasındaki yerini aldı.

Havacılık güvenliğinin öncü markası TAV Güvenlik, Southwind Airlines ile “Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetimi” konusunda anlaşma sağladı. Anlaşma sonucunda Eylül ayı itibariyle Antalya Havalimanı’nda çalışmalar başladı. 

HİZMET NELERİ KAPSIYOR

Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetimi, uçuşların güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için uçak ve çevresi ile uçakta yer alacak tüm yolcuların ve malzemelerin kontrolünü kapsıyor.

Uçağın fiziki güvenliği, yüklenecek tüm bagaj ve diğer maddelerin kontrolü ile birlikte bakım ve onarım çalışmalarının denetlenmesi bu hizmet kapsamında yapılıyor. Ayrıca seyahat edecek yolcuların uçağa giriş kontrolü, seyahat belgesi doğrulaması, bagaj kontrolü ve yolcu profilinin analizi yapılarak en güvenli uçuş ortamı sağlanıyor.

TAV Güvenlik, ülkemizin uçuş trafiği açısından en yoğun sekiz uluslararası havalimanında sivil havacılık güvenliği ve uçak özel güvenlik hizmeti sunuyor. Aralarında Air France, KLM, Air Algerie, Saudi Arabian Airlines, Kuwait Airways, IndiGo’nun da bulunduğu dünyanın önde gelen hava yolu şirketleri operasyonlarını uzun yıllardır TAV Güvenlik ile yürütüyor.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/southwind-airlines-tav-guvenlIge-emanet/62575