İGA ÇALIŞANLARI ‘SKYWALKERS’’TA BULUŞTU

19 Eylül 2022 Pazartesi   17:47

İGA İstanbul Havalimanı işletmesi her yıl çalışanlarının katılımıyla düzenlediği ‘Skywalkers’ etkinliğinin bu yıl üçüncüsü havalimanının otopark alanında yapılıyor. İki gün sürecek etkinlikte bir araya gelen çalışanlar, yarışmalar, atölyeler, sahne performansları ve konserlerle eğlenceli vakit geçiriyor.

‘Merkezinde Değerlisin’ temasıyla düzenlen etkinlikte dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filminin yönetmenliğini yapması ile de bilinen Ümmiye Koçak, hayat hikayesini İGA çalışanları ile paylaşarak onların sorularını cevaplandırdı. Teknoloji Danışman Elif Çetin’in söyleşisi de çalışanları tarafından ilgi ile takip edildi.

‘Severek işimizi yapamaya devam edeceğiz’

Etkinlikte çalışanlarla bir araya gelen İGA CEO’su Kadri Samsunlu, “Bugün hava güzel. Arkada terminalimiz var. Bu iki günü sonuna kadar değerlendirip eğlenirsiniz, İGA’lı olmayı hissedersiniz.  Geldiğimden beri ilk beş dakikada gördüğüm heyecandan çok mutluyum. Hep aynı şekilde gülerek, azimle ve şirketimizi severek işimizi yapacağız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/Iga-calisanlari-skywalkersta-bulustu/62532