ANONSU AZER BÜLBÜL’ÜN ŞARKI SÖZLERİYLE YAPTI
PEGASUS PİLOTU YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

27 Temmuz 2022 Çarşamba   13:02

İstanbul-Adana seferinin bitmesine az bir süre kaldığını, "Aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim. Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı. Çoğu bitti azı kaldı" ifadeleriyle kendine has üslubuyla dile getiren pilotun görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi çekti.

VİRAL OLDU

Sosyal medyada paylaşılan videoda pilotun anons yaptığı anlar viral oldu. Adana'ya giden uçağın pilotu Nevşehir semalarına geldiğinde yolculara seslendi. Pilot "Uçuşumuzun çoğu bitti azı kaldı. Aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim "Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı, çoğu bitti azı kaldı" ifadelerini kullandı.

"SESİM GÜZEL OLMADIĞI İÇİN ŞARKIYI SÖYLEYEMİYORUM"

Kameralara yansıyan görüntülerin devamında ise pilot, "Sesim güzel olmadığı için şarkıyı söyleyemiyorum maalesef, sesi güzel olan birisi varsa o söylesin" dedi.

"KEŞKE KANKA OLABİLSEYDİM BU PİLOTLA"

Twitter'da paylaşılan video kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Yorumlar arasında; "Yüzümüzü güldüren unsurlar o kadar azaldı ki, böyle küçücük sıcaklıklara gülen, güldüren yüzlere hasret kaldık. Keşke kanka olabilseydim bu pilotla" yorumu dikkat çekti.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/anonsu-azer-bulbulun-sarki-sozlerIyle-yapti/62253