OMAN AIR THY TEKNİK’LE ANLAŞTI

2 Temmuz 2022 Cumartesi   12:11

ANLAŞMA 10 YILLIK

Hava yolu operatörleri ve iş jetlerine sunduğu kaliteli bakım-onarım hizmetleri ile küresel uçak bakım-onarım sektörünün en önemli hizmet sağlayıcılarından biri konumunda olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Umman'ın ulusal hava yolu şirketi Oman Air ile Boeing 737NG ve Boeing 737 MAX uçaklarını kapsayan on yıllık ‘’Komponent Bakım ve İkame Yedek Parça Desteği Anlaşması’’ imzaladı.

Yapılan anlaşmaya göre Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Oman Air’in filosunda yer alan Boeing 737NG ve Boeing B737 MAX uçakları için komponent bakım ve ikame yedek parça desteği sağlayacak ve sahip olduğu onlarca yıllık tecrübeyi Oman Air filosuna aktaracak.

AKBULUT: GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

İmzalanan anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü Mikail Akbulut; “Oman Air'in komponent bakım ve ikame yedek parça desteği için bizi tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. Dünyanın birçok farklı bölgesinde bulunan 900'den fazla uçağa komponent bakım ve destek hizmeti sunan bir şirket olarak, Oman Air'in beklentilerini en iyi şekilde karşılayıp, bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız.’’ dedi.

Oman Air Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Nasser Ahmed Al Salmi de, "Uçaklarımızın bakımını sektörün öncü şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye emanet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Tüm bakım ihtiyaçlarımızı tek merkezden karşılayacakları noktasında kendilerine güvenimiz tam. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin sektördeki yetkinliği, Oman Air’in Boeing B737NG ve Boeing 737 MAX uçaklarının bakım operasyonları için en ideal çözümleri sunacaktır.’’ dedi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., kapsamlı uçak ve komponent bakım-onarım kabiliyetleri sayesinde, son teknolojiyle donatılmış atölye ve hangarlarında müşterilerine yüksek kalitede hizmetler sunmaya devam edecek.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/oman-air-thy-teknIkle-anlasti/62133