O KURULUŞUN CEO’SUNDAN THY’YE ZİYARET
O KURULUŞUN CEO’SUNDAN THY’YE ZİYARET

28 Mayıs 2022 Cumartesi   11:50

İstanbul'a gelen Plaisted ve ekibi, THY Genel Müdürlük binasında THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’la bir araya geldi.

‘GELECEK PLANLARINI DEĞERLENDİRDİK’

Ziyaretle ilgili THY'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,

“Skytrax CEO’su Edward Plaisted ve ekibi İstanbul’daki genel müdürlüğümüzde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile buluştu. Misafirlerimizle ortaklığımızın pandemi sonrası gelişimi ve gelecek planlarını değerlendirdik.

İstanbul Havalimanında ürün ve hizmetlerimizi yakından inceleyen, havacılık sektörünün öncü denetleme ve ödüllendirme kuruluşlarından Skytrax ile seyahat planlama, havalimanı ve kabin içi yolcu deneyimindeki yeniliklerimizi paylaştık.” denildi.

THY 2018’DA AYRILMIŞTI

Skytrax, Birleşik Krallık merkezli ticari havayolları için araştırmaları yapan bir şirket. Uluslararası seyahat muayenelerinde en iyi kabin ekibi, havalimanı, havayolları, havayolu dinlenme salonu, uçak içi eğlence, ikram gibi hizmetleri seyahat eden yolcuların oylarına göre değerlendiriyor.

Arzu eden kişiler Skytrax sitesinden oylamalara katılıyor ve bu oylamalar sonucunda her sene çeşitli konularda ‘Havacılık Oscarı’ olarak adlandırılan Skytrax Ödüllerini dağıtılıyor.

Skytrax’ten çok sayıda ödül alan havayolu konumunda bulunan Türk Hava Yolları, 2018 yılında aldığı bir kararla derecelendirmelere katılmama kararı almıştı.

Skytrax CEO’su Edward Plaisted’in THY ziyareti, iki şirket arasında bir yumuşama sinyali olarak değerlendirildi.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/o-kurulusun-ceosundan-thyye-zIyaret/61910