TUM TÜRK LEZZETLERİNİ TANITIYOR

25 Mayıs 2022 Çarşamba   14:59

İGA İstanbul Havalimanı'nda yeme & içme hizmeti sunan TUM, Anadolu’nun binlerce yıl öncesine uzanan Türk yemeklerinin, sağlıklı, yaratıcı ve sürdürülebilir yapısını ön plana çıkaran Türk Mutfağı Haftası’na destek olarak, bünyesinde bulunan işletmelerle birlikte bu özel haftayı sahipleniyor.

TUM, Türk mutfağının zenginliğini uluslararası yolculara tanıtıyor

Türk Misafirperverliğine yakışır bir biçimde hizmet sunabilmek adına sürekli gelişen TUM, Türk mutfağının zenginliğini uluslararası yolculara tanıtmak adına büyük bir sorumluluk üstleniyor. Türk mutfağının zengin yapısını ve farklı tatlarını bünyesinde barındıran TUM, her biri asırları aşan bilgi birikiminin yansıması olan dillere destan yemekleri ve bu alandaki kültürün de gelecek kuşaklara aktarımını sağlıyor.

Türk mutfağının korunması ve uluslararası yolculara aktarımı noktasında köprü görevi gören TUM, 21-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türk Mutfağı Haftası’nda mutfağımızın kaliteli malzemelerini, özünde atıksız olmasını, sürdürülebilirliğini, dünya beslenme trendlerine uygunluğunu ve bin yılları aşan kültürü daha geniş kitlelerle buluşturuyor.  

Türk Mutfağı Haftası boyunca Türkiye’nin dünyaca ünlü aşçıları tarafından yaratıcı sunumlarla hazırlanan yemekler, farklı ülkelerde gerçekleştirilen ağırlamalarla kendi coğrafyalarında ziyaretçilere ikram ediliyor. 



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/tum-turk-lezzetlerInI-tanitiyor/61890