ÖĞRENCİSİYLE HAVADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ
ÖĞRENCİSİYLE HAVADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

24 Mayıs 2022 Salı   12:24

Uçuş eğitimi veren 28 yaşındaki eğitmen, iddialara göre daha fazla eğitim saati karşılığında 21 yaşındaki öğrencisiyle uçuş sırasında cinsel ilişkiye girdi. Pilotun, uçağı otomatiğe aldıktan sonra öğrencisiyle ilişkiye girdiği öne sürüldü.

Eğitmen ve öğrencinin yaşadıkları ilişkiyi kayda aldığı da ortaya çıktı. Bu kaydın sosyal medyaya sızdırılmasının ardından ikili uçuş okulu yönetimi tarafından görevden alındı.

Kadın öğrenci, yalnızca oto pilot açıkken öpüştüklerini ve kucaklaştıklarını ve sadece bir kez yaşandığı söyledi.

DAHA FAZLA UÇUŞ

Kadın öğrencinin polisteki ifadesinde ilk olarak iddiaları kabul etmediği belirtildi. Daha sonra ilk ifadesini değiştiren kadın öğrenci, hocasının cinsel ilişki teklifini “Daha fazla uçuş saati” vaadinden sonra kabul ettiğini ifade etti.

Öğrenci, söz konusu görüntülerin sosyal medyada nasıl yayıldığını da polise anlattı. Tartıştığı bir arkadaşının kendisinden intikam almak istediğini belirten öğrenci, görüntülerin bu nedenle sosyal medyada paylaşıldığını ifade etti.

PİLOT KOVULDU

Pilot, çalıştığı kurumdan kovulurken, öğrenci ise okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Rus pilotun uçağın kokpitinde seks yaparken görüntülerinin sızdırılmasının ardından görevden alındığı iddia edildi.

Pilotun Moskova'nın yaklaşık 400 km güneydoğusundaki Sasovo Sivil Havacılık Uçuş Okulu'nda çalıştığı ve öğrenciye ekstra uçuş süresi vaat ettikten sonra kendisiyle cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/ogrencIsIyle-havada-cInsel-IlIskIye-gIrdI/61877