YARGI DİZİSİNDE BOMBA GELİŞME!
YARGI DİZİSİNDE BOMBA GELİŞME!

1 Mayıs 2022 Pazar   00:27

Yargı dizisi 31. bölüm fragmanı yayında! Yargı 31. yeni bölüm bu hafta var mı, ne zaman yayınlanacak?

Yargı 31. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Yargı'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Yargı 31. yeni bölümünde gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları..Yargı dizisi 31. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Yargı 31. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Yargı 31. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yargı dizisi 31. yeni bölümü ile 8 Mayıs Pazar günü saat 20:00'de.

YARGI 31. BÖLÜM FRAGMANI

YARGI DİZİSİ 31. YENİ BÖLÜM BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Yargı dizisi yayına bir hafta ara verdi. Yeni bölümü bayram nedeniyle ertelendi.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin, Çınar'ı kurtarmaya çalıştıklarını düşündüğü Ilgaz, Pars ve Eren'e ateş püskürüyor!

Ceylin, Ilgaz'ı şaşırtarak birlikteliklerine yeni bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak devam edebilmek için ondan bir seçimde bulunmasını ister. Bu seçim Ilgaz'ın tüm hayatını alt üst edecektir. Bir yanda sevdiği kadın, diğer yanda bir ömür yanında taşıdığı ailesi...

Zafer cinayetinde son dönemece varılmıştır. Parçaların yavaş yavaş bir araya gelip olay gecesinin tümünü aydınlatması için ihtiyaç duyulan tek bir şey kalmıştır. Bu aydınlanma ihtimali uğruna sürpriz bir araya gelişler yaşanacak, yeni anlaşmalar yapılacaktır. Ancak hesaplamadıkları şey Yekta'nın onlar için başka planları olduğudur.

Hem gerçeği bulmak hem kendileri için savaşmak isteyen Ilgaz ve Ceylin, bu yolda tahmin ettiklerinden daha çok zorlanacak; aralarında engel olan ve yok saymaya çalıştıkları bütün gerçeklerle defalarca yüz yüze kalmak zorunda kalacaklardır.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/yargi-dIzIsInde-bomba-gelIsme/61748