GİRESUNSPOR-BEŞİKTAŞ CANLI İZLE
GİRESUNSPOR-BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

17 Nisan 2022 Pazar   18:32

Süper Lig 33. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor, Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Peki maç saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Mücadele BeIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Giresunspor-Beşiktaş maçını aşağıdaki ‘canlı izle’ linkine tıklayarak izleyebilirsiniz…

Giresunspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Bu karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Ligde 13 galibiyet, 11 beraberliği ve 8 yenilgisi bulunan Beşiktaş, 50 puan topladı. GZT Giresunspor ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 yenilgi sonunda 39 puan elde etti.

İLK MAÇTA 4-0 YENİLMİŞTİ

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Beşiktaş, evinde GZT Giresunspor'a 4-0 mağlup olmuştu.

Ismael dönemi iyi başladı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile çıktığı 2 maçta bir beraberlik ve galibiyet aldı. Ismael yönetimindeki ilk maçta Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, evinde ise Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yendi.

Muhtemel 11'ler

GZT Giresunspor: Okan, Hayrullah, Perez, Sergen, Aziz, Traore, Flavio, Chiquinho, Serginho, Diabate, Umut

Beşiktaş: Ersin, Montero, Necip, Vida, Rosier, Can, Josef, Rıdvan, Ghezzal, Teixeira, Batshuayi

Futbolseverler, Giresunspor-Beşiktaş maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler " Giresunspor-Beşiktaş maçı beIN Sports şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

Giresunspor-Beşiktaş maçını canlı izlemek için TIKLAYINIZ 



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/gIresunspor-besIktas-canli-Izle/61665