ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU
“ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU”

16 Nisan 2022 Cumartesi   22:31

‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 22. Bölüm 18 Nisan 2022 Pazartesi/ 20.00/ TRT 1

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’, 22. bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’, 18 Nisan Pazartesi günü 22. bölümüyle ekranlara geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

‘Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 18 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 22. bölümünde neler olacak?

Kekavmenos’un yerini söylemek zorunda kaldığı büyük dehlizde mühimmat ve malzeme taşıyan Alparslan ve alpları, Diyojen ve Rati’nin saldırısı sonucunda dehlizde sıkışıp kalmıştı. Kekavmenos, dehliz odacığının girişine yerleştirilen cevherler sebebiyle akli melekelerini kısmen yitirmişti.

Alparslanlar, üstlerine çöken dehlizden nasıl çıkacak? Alparslan ve Kekavmenos’u dehlizde ölüme terk eden Diyojen’in bir sonraki planı ne olacak?

Kekavmenos’un kendini tehdit etmesiyle sıkışan Akça, Alparslan ile olan ilişkisinin gerçek olduğunu Kekavmenos’tan gizleyebilecek mi? Akça evlilik arifesinde sakladığı son sırrı aşikar edecek mi?

Ferzat’ın tehditleriyle karşı karşıya gelen Yınal, Dukas’ın varlığından haberdar olmuştu. Yınal, Dukas’ı Bizans’a karşı kullanarak istediklerini elde edebilecek mi? Ferzat’ın bu alış-verişten kârı ne olacak?

Heyecan ve aşk dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 18 Nisan Pazartesi TRT 1’de!

“Alparslan: Büyük Selçuklu” 22. bölümüyle 18 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/alparslan-buyuk-selcuklu/61662