PEGASUS’TAN BİLET DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI

5 Şubat 2020 Çarşamba   23:22

Pegasus, 5-6 Şubat tarihleri arası bilet iptal ve değişikliği ile ilgili ücretsiz değişiklik yapılacağını belirtti.

Pegasus’un bilet değişikliği ile ilgili açıklaması şöyle:

“İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan uçuşlarımız, pistin uçuşlara kapalı olması sebebiyle geçici bir süreyle gerçekleştirilememektedir.

5-6 Şubat 2020’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkışlı uçuşlarınız için ücretsiz bilet iptal ve değişiklik işlemlerini http://flypgs.com ve mobil uygulama üzerinden, seyahatlerim/bilet işlemleri adımında yapabilirler.

Güncellemeler ve diğer duyurularla ilgili detayları http://flypgs.com ve mobil uygulamamız aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Gelişmelerle ilgili bilgi almak için 0 850 250 67 02 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/pegasustan-bIlet-degIsIklIgI-aciklamasi/57462