UKRAYNA HAVAYOLLARI İZMİR’DE
KİEV'DEN HAFTANIN HER GÜNÜ SEFER YAPACAK

15 Haziran 2019 Cumartesi   20:32

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na saat 13.21’de 85 yolcusu ile gelen uçak su takı ile karşılandı. DHMİ, TAV, Havaş, Gözen Air Services yetkilileri, yolcuları ve kabin ekibini çiçeklerle karşıladı.Dış hatlar terminalinde yapılan törene Ukrayna’nın İstanbul Konsolosluğu ve Ankara Büyükelçilik yetkilileri ile İzmir Ukrayna Derneği katıldı.

BAĞLANTI UÇUŞ İMKANI

1992 yılında kurulan Ukrayna Havayolları, Türk vatandaşları için popüler bir turizm ve ticaret noktası başkent Kiev’deki Boryspil Uluslararası Havalimanı üzerinden, Ukrayna’da Odessa, Lviv, Dnipro ve Kharkiv’e de bağlantılı seyahat imkanı sunuyor. Bu şehirlere ek olarak ayrıca Minsk, Kişinev, Almatı gibi noktalara da operasyonlarını sürdüren Ukrayna Havayolları, Orta ve Batı Avrupa’nın gözde şehirleri Viyana, Prag, Paris, Frankfurt, Roma, Milano, Riga, Vilnius, Brüksel, Madrid, Londra, Varşova ve Krakow’a da düzenli tarifeli seferler gerçekleştiriyor.

Ukrayna Havayolları’nın Kiev-İzmir-Kievv seferleri haftada 7 gün yeni jenerasyon Boeing 737-800 ve Embraer tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Kiev’den saat 11:05de kalkacak uçak saat 13:25’te İzmir’e ulaşacak. Geri dönüş sefer için İzmir’den 14:10’da kalkacak uçak saat 16:40 Kiev’e varacak.

Ukrayna Havayolları seyahat severlere Ekonomi Lite, en çok satan tarifesi olan Ekonomi Standart, her şey dahil olan Ekonomi Premium, tasarruf ettiren Business Saver ve tamamen esnek kurallara sahip olan Business Flex olmak üzere ihtiyaca göre beş farklı fiyat tipi sunuyor. İzmir-Kiev veya Kiev aktarmalı Avrupa biletleri yetkili seyahat acentelerinden veya online satın alınabilecek.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/ukrayna-havayollari-IzmIrde/56222