ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ 10. DÖNEM MEZUNİYETİ
46 PİLOT ADAYI AYJET'TEKİ EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

5 Ekim 2021 Salı   08:55

AYJET Uçuş Okulu’ndan Özyeğin Pilotaj Lisans Programı 10. Dönem olarak mezun olan pilotların mezuniyet töreni, 02 Ekim 2021 Cumartesi günü, İstanbul Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı. Törene mezun pilotların aileleri, yakınları, Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Hatice KÜÇÜKÖNAL; Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Lisans Programı Eğitim Müdürü Doç. Dr. Semih SORAN; AYJET VE Özyeğin Üniversitesi personeli katıldı.

AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR ve Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Lisans Programı 10’uncu dönem birincisi Barış SANLI törende birer konuşma yaptı.

AYJET ile Özyeğin arasındaki eğitim iş birliği, bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor. Özyeğin Üniversitesi - AYJET iş birliği kapsamında daha önce mezun olan 159 pilotun 108’inin işe başladığı açıklandı. Halihazırda 187 Özyeğin Pilotaj Lisans Programı öğrencisinin AYJET’te uçuş eğitimi devam ediyor.  

1284 PİLOT KOKPİTTE YERLERİNİ ALDI

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1493 mezun pilotun 1284’ü kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.



Sayfa Adresi: http://www.haberair.com/haber/ozyegIn-unIversItesI-10-donem-mezunIyetI/60575